Modulbygget studio

Foto: Linda Bogen
The Wall er et konseptet som går ut på at en selv monterer moduler, enten direkte på eksisterende vegger eller på et enkelt stenderverk. Med ferdigstøpte moduler kan en enkelt bygge en perfekt permanent fotobakgrunn.

I studio med lav takhøyde, er det ideelt med overgang mellom vegg og tak. Med "usynlig" overgang får en større handlefrihet i forhold til vinkler til motivet og gjør dermed etterarbeidet i photoshop til et minimum.

Både gulv-/takmodulen og hjørnemodulen er 235 cm lange, men kappes eller skjøtes til ønskede lengder og høyder.

Systemet gir mulighet til å alternere med farget bakgrunnspapir. Dette ordnes med hjelp av sterke magneter påmontert opphengskroker som festes til innfelte (usynlige) stålplater i veggen eller i taket. Bakgrunnspapiret henges da opp i disse og brukes som fra et vanlig vegg/takoppheng.

Henges rullen i taket (et stykke fra veggen) kan en "få større takhøyde" ved å feste bakgrunnspapiret inn i buen mellom vegg og tak med to buede lister påmontert magner som settes i overgangen på hver side av papiret.
Vil en bruke f.eks. stoffbakgrunner kan også disse henges inn i bakgrunnen med hjelp av magneter og enkelt tas vekk når hvite bakgrunnen skal brukes.

The Wall - Modulbygget Studio

Kommentarer