Creative Vado HD

Jeg må nok innrømme at jeg synes denne typen "videokamera" er noe tull, all den stund du får bedre video fra en rekke stillbildekamera til tilnærmet samme pris, men det ser nå likvel ut til å være et marked for kamera som Creative Vado. Den nye Vado HD er tredje generasjon, og vil være å finne i butikkhyllene i slutten av april.

Vado HD kommer blant annet med følgende features:
  • Mulighet for manuell blenderinnstilling
  • Mulighet for tilkobling av ekstern mikrofon for bedre lydopptak
  • Hodetelefon ut for private lytteopplevelser
  • Bevegelsessensor gjør at brukeren kan stille inn kameraet til å ta opp så snart det er bevegelse foran kameraet
  • Full kompatibilitet med både Mac og PC
  • Innstilling for å ta stillbilder
Vado HD kommer dessuten med ny Vado Central 3.0 software med utvidet støtte for web-opplasting og integrerte redigeringsmuligheter. Brukerne kan med et klikk laste opp innhold til de mest populære sosiale medier, bl.a. Facebook og YouTube og videoene vil være klare til å deles på få minutter.

Tredje generasjon av Vado HD har bedre kompresjon og kan fortsatt lagre 120 minutter HD kvalitets video eller opp til 7000 stillbilder i den innebygde hukommelsen på 4GB. Batteriet, som bruker selv kan skifte, takler mer enn 2 timer opptak eller visning. Kameraet lades med den innebygde USB-kabelen som enkelt tas ut fra kameraet. Ekstra batterier og en standard lader er også tilgjengelig.

Priser og tilgjengelighet Creatives 4GB tredje generasjons Vado HD er tilgjengelig hos ledende forhandlere ultimo april og veiledende pris er kr. 1499,-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar