Oppgraderte kompaktkamera fra Panasonic

Panasonic lanserer i dag en rekke nye kompakte Lumix-modeller. TZ10 er et superzoomkamera med hybridegenskaper i HD og innebygget GPS-funksjon.

For den som ønsker vidvinkel og HD-video i en mindre variant, kommer ZX3. Det elegante og slanke FX66 har også HD-video.

FT2 sørger for at røffe utendørsaktiviteter, både over og under vann, kan foreviges.

Høyere kvalitet på bilder og video
Samtlige modeller har den nye Intelligent Resolution-teknologien som gir bilder og HD-video i høyere kvalitet. Den nye prosessoren Venus Engine HD II er utviklet for å være kompatibel med teknologien. Intelligent Resolution-teknologien identifiserer tre områder automatisk: konturer, detaljerte strukturområder og myke graderinger. Konturer forsterkes for å gi skarpere kanter, mens strukturområdet fremheves for å gi finere detaljer. For å skape jevnere overganger i graderinger er et system for støyreduksjon tatt i bruk i prosessoren. Resultatet er naturlig klare og skarpe bilder og videoer.

Alle modellene er også utstyrt med optisk bildestabilisator og iA-funksjonen (intelligent Auto) for god bildekvalitet under alle forhold. Intelligent Resolution er alltid aktiv i iA-funksjonen.

TZ10 – perfekt reisekamerat med GPS-funksjon
DMC-TZ10 er det nye tilskuddet i Panasonics populære TZ-serie. Kameraet er lite og lett, samtidig som det inneholder smarte funksjoner. En 3-tommers skjerm gir deg god oversikt over bildene, og GPS-funksjonen hjelper deg å sortere bildene etter land, by og landemerke. Ved å lagre posisjonen der bildet er tatt kan de tagges geografisk og deles med venner via kart på sosiale nettverkssider.

TZ10 har 25 mm vidvinkellinse og 16x intelligent zoom (12x optisk zoom), noe som er bemerkelsesverdig for et kamera av denne størrelsen. Modellen har hybridegenskaper med HD-video i AVCHD Lite format. Dette formatet gir plass til dobbelt så mye video i HD-format, sammenlignet med Motion JPEG. Manuelle muligheter er også tilstede for den mer avanserte brukeren.

Søstermodellen TZ8 har også 16x intelligent zoom (12x optisk) og 25mm vidvinkel. Denne modellen har en 2,7 tommers skjerm og Motion JPEG videoopptak.

ZX3 – kompaktkamera med videoopptak i AVCHD Lite
Den nye hybriden DMC-ZX3 er et kompaktkamera med14 megapiksler som filmer i AVCHD Lite. ZX3 har 25 mm vidvinkel og 10x intelligent zoom (8x optisk).

FT2 – for et aktivt uteliv
DMC-FT2 er et røft kompaktkamera som passer bra for et aktiv liv utendørs. Det er vanntett ned til 10 meter, støtsikkert fra 2 meter, tåler temperaturer ned til -10 grader og er støvsikkert. Kameraet har også HD-video i AVCHD Lite. Kameraet har 14.7 megapiksler, 28 mm vidvinkel og 6x intelligent zoom (4,6x optisk).

FX66 – ultrakompakt kamera med HD-video
DMC-FX66 er et ultrakompakt kamera med 14 megapiksler, 6,5x intelligent zoom (5x optisk) og 25 mm vidvinkel. FX66 har også mulighet for video i HD (Motion JPEG).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar