Team Nikon - fotokonkurranse


8 utvalgte vil i løpet av skoleåret 2009/2010 få være med på flere samlinger med Nikons ambassadører.

Kommer man med på Team Nikon vil man få mulighet til å lære av fotografer som Yngve Ask, Endre Løvaas, Dag Thorenfeldt og Bjørn Opsal. Guri Dahl vil være faglig leder for teamet gjennom hele året og gi veiledning og oppfølging til deltakerne.


- Nikon ønsker å hjelpe unge fototalenter på vei i karrieren, derfor har vi laget Team Nikon, sier Bjørn Mangset fra Nikon Norge. Dette er en gruppe som blir valgt ut på bakgrunn av en opptaksprøve og vi ønsker å finne 8 riktig gode fototalenter. Dette er nesten som ett landslag i fotografi. Nikon ønsker å være med på å la talentene bli bedre, men også inspirere disse til å tørre og satse på sin nisje innen fotografi, sier Mangset.

Fotokonkurransen er i gang!
Nikon er kun i startfasen for å finne talentene og det er enda mulighet til å bli med på utvelgelsen for Team Nikon. For å komme med på teamet er det en opptaksprøve man må levere og denne er tilgjengelig på internett http://www2.nikon.no/nordic/team-nikon Konkurransen varer frem til 6. november.

Hvem kan delta?
Er du mellom 17-26 år kan du sende inn opptaksprøve til Team Nikon. Opptaksprøven består i å lage en bildeserie på 10-15 bilder som forteller noe om deg, dine venner, eller hva som får deg til å bli inspirert og "klikke".

Du bør også være lidenskapelig opptatt av foto, ha med kamera overalt og gi det lille ekstra for å få bildet ditt! Nikon er ute etter kreativitet og bilder som forteller noe om deg og ditt forhold til foto.

Innsendte bidrag vil bedømmes på innholdet i bildene og valg av bildestil. Det er en jury bestående av fotografene Guri Dahl, Yngve Ask og markedsmedarbeider i Nikon Norge, Mina Tjønnøy.

De heldige vil bli valgt ut i midten av november.

Team Nikon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar