Photocamp 2009

Interfoto, Nordic Light og Profil Data har gleden av å invitere alle som interesserer seg for fotografi til et tre dagers arrangement stappfullt av fotohappenings. Nasjonalt og internasjonalt anerkjente fotografer fra forskjellige sjangre skal holde workshop og foredrag.

William Ropp, som tidligere i år deltok på Nordic Light International Festival of Photography, tar turen til Norge igjen og skal snakke om hans karakteristiske arbeidsmetode som har gjort ham til selve definisjonen av det å tegne med lys. Abbas fra Iran, skal holde workshop og foredrag, det samme skal også Stuart Franklin. Sammen representerer de det høyt anerkjente fotobyrået Magnum - etablert av Henry Cartier Bresson i sin tid.

Workshop og foredrag skal også holdes av den digitale etterbehandlingseksperten Mikkel Aaland. Spesielt bryllups- og reportasjefotografer kan glede seg, da Photocamp 09 har den store gleden av å presentere Denis Reggie, fotografen som revolusjonerte bryllupsfotografiet ved å legge til en mer dokumentarisk stil. Han har stått for bildene i bryllupet til John Kennedy Junior, James Taylor og Mariah Carey.

Reklame- og motefotografen Gen Nishini og danske Ulrik Jantzen er våre siste signeringer.

De som er mer opptatt av de nasjonale bidragsyterne kan Photocamp skryte av naturfotografen Pål Hermansen, motefotografen Per Heimly og Damian Heinisch (opprinnelig tysk) som ha vunnet flere Utsnitt-priser.


PHOTOCAMP 2009

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar