NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR

Nikon introduserer nye AF-S DX Micro NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR et kompakt og lett makroobjektiv i DX-format med høy optisk kvalitet. Det inneholder Nikons andregenerasjons vibrasjonsreduksjon (VR II) og har et 1:1 gjengivelsesforhold. Det er dermed godt egnet for å ta flotte nærbilder.

AF-S DX Micro NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR er kompakt og lett, og det passer godt sammen med digitale speilreflekskameraer som D90 og D5000.

Kom nærmere
AF-S DX Micro NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR er ideelt for nybegynnere innen makrofotografering. Det har et 1:1 gjengivelsesforhold og lar deg ta levende nærbilder med mange detaljer, som for eksempel overflaten på blomsterblad eller insektvinger. I tillegg gir VR II-systemet et stabilt bilde i søkeren, slik at du får skarpere resultater ved lang lukkertid og når du tar opp videoklipp.

Komfortabelt og portabelt
Nikons DX-format har en kompakt og lett utforming som passer godt inn blant Nikons andre digitale speilreflekskameraer, som D90 og D5000. Med en bildevinkel som tilsvarer en brennvidde på 127,5 mm i FX/35 mm-format, har dette objektivet flere muligheter enn vanlige objektiver og er ideelt for portretter og spontane øyeblikk.

Nikons ED-glass gir skarpe bilder med høy kontrast og bakgrunnsuskarphet, takket være den avrundede 9-bladers blenderen. SWM (Silent Wave Motor) gir stille autofokusering, og det ikke-roterende frontelementet gjør at du kan montere biltstilbehør som SB-R1C1 Macro Lighting kit på objektivet.

AF-S DX Micro NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR har en veiledende pris på 4.990,-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar