Fire nye Coolpix fra Nikon

Kameraet COOLPIX S70 får en OLED-multiberøringsskjerm på 3,5 tommer og funksjonalitet for opptak av video i HD-kvalitet, mens COOLPIX S640 er det raskeste kameraet i COOLPIX-serien. COOLPIX S570 er utviklet slik at selv en nybegynner skal kunne ta kvalitetsbilder.

Til slutt kommer verdensnyheten COOLPIX S1000PJ, et digitalt kompaktkamera med integrert projektor.

Her er de nye kompaktkameraene i COOLPIX-serien:

COOLPIX S70
Med sin multiberøringsskjerm ble COOLPIX S70 utviklet med tanke på brukervennlighet. På dette kameraet kan du merke, skyve og rulle gjennom bilder på mange ulike måter på den 3,5 tommer store organiske EL-kvalitetsskjermen. Kameraet er det første i Nikon-serien med denne nye teknologien. I tillegg er kameraet utstyrt med berøringslukker - en funksjon som gjør at du kan fokusere og ta bilder ganske enkelt ved å berøre det aktuelle området på skjermen. Utvendig har kameraet et elegant retrodesign med skinn-look, og OLED-kvalitetsskjermen gjenspeiler kameraets fremragende ytelse. Med 12,1 megapiksler, NIKKOR 5x zoomobjektiv med vidvinkel og en skjerm med klare og friske farger uavhengig av omgivelsene, er du garantert enkel bruk.

En annen funksjon er muligheten for å gjøre opptak av videoklipp i HD-kvalitet, slik at spesielle øyeblikk dermed kan dokumenteres på film. COOLPIX S70 er kameraet for dem som har blikk for det siste innen fotoduppedingser.

Kameraet er tilgjengelig i fargene sort og sort, og rødt og dyp rød. COOLPIX S70 vil være i handelen 28. august til veil.pris NOK 3.590,-

COOLPIX S640
Som det raskeste kameraet i COOLPIX-serien, er COOLPIX S640 har kameraet den raskeste oppstartstiden på markedet for kompaktkameraer, og kan også tilby like rask autofokus som hos et digitalt speilreflekskamera . Dette hjelper brukeren med å ta skarpe, klare bilder med minimal forsinkelse. Mens andre kompaktkameraer bruker lengre tid på å fokusere, kan du med COOLPIX S640 ta bilder tilnærmet umiddelbart og dermed fange inn det du ser. I tillegg kan du ved hjelp av ISO 6400-funksjonen ta skarpe bilder selv under dårlige lysforhold uten å bruke blits. Kameraet har 12 megapiksler, NIKKOR 5x zoomobjektiv med vidvinkel og en 2,7 tommers LCD-skjerm. COOLPIX S640 har slank design og kommer i fargealternativene svart, sølv eller hvit.

COOLPIX S640 vil være i handelen 28. august til veil.pris NOK 2.590,-.

COOLPIX S570
Dette kameraet er veldig enkelt å bruke. Alt du trenger å gjøre er å trykke på utløserknappen, og COOLPIX S570 velger automatisk riktig innstilling basert på avstand, lysstyrke og plassering av ansikter i bildet. Med en 2,7 tommers LCD-skjerm, NIKKOR 5x zoomobjektiv med vidvinkel og ISO opp til 3200 gir dette kameraet fantastisk funksjonalitet til en oppsiktsvekkende pris. COOLPIX S570 kommer i fargene rosa, rød, blå, svart og sølvfarget, er utstyrt med 12 megapiksler og har en slank, elegant design. Dette er et praktisk og likevel moderne kompaktkamera.

COOLPIX S570 kan også skilte med Nikons portrettsystem, som sikrer blendende smil hver gang takket være smilegjenkjenningsfunksjonen. Kameraet har også fått en blunkefunksjon - kameraet tar automatisk to bilder etter hverandre når motivet smiler, og lagrer deretter bildet der motivet har øynene åpne. I tillegg kan du optimalisere bilderesultater ved hjelp av airbrush-teknikken. Denne gjør det mulig å ”pudre” ansikter med funksjonen Skin Softening, som gjør at huden "glattes" ut.

COOLPIX S570 vil være i handelen 18. september til veil.pris NOK 1.990,-

COOLPIX S1000PJ
Med en banebrytende design som blant annet inkluderer en integrert projektor i kompaktenheten, er COOLPIX S1000PJ ikke mindre enn en teknologisk innovasjon som viser vei i fotobransjen. Projektoren gjør det mulig for brukeren å dele bilder med venner og familie på en ny måte, uten behov for ekstrautstyr og uten trengsel rundt kameraets LCD-skjerm. COOLPIX S1000PJ er også utstyrt med en modus for automatisk motivvalg, der kameraet velger riktig motiv ut fra innholdet i bildet.

I tillegg har kameraet fem funksjoner for reduksjon av uskarphet, og ved hjelp av det smarte portrettsystemet er du sikret skarpe bilder hver gang. COOLPIX S1000PJ har en 2,7 tommers LCD-skjerm, et NIKKOR 5x zoomobjektiv med vidvinkel og gir høyoppløsningsbilder med 12,1 effektive megapiksler.

COOLPIX S1000PJ vil være i handelen 18. september til veil.pris NOK 3.990,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar