Olymps µ Though-6010

Mju TOUGH-6010 er støtsikker, vanntett og frostsikker. Med 3.6x vidvinkel optisk zoom er Mju TOUGH-6010 også full av det nyeste av Olympus opto-digitale teknologi.

Dette siste tilskuddet i Mju TOUGH-familien vil være tilgjengelig, i flere sterke farger, fra juli 2009 til veiledende pris 3099,-

Med Olympus Mju TOUGH-6010 trenger ikke fotografer å være redd for å ferdes i miljøer hvor kameraet kan bli utsatt for røff behandling. I tillegg til å være frostsikker helt ned til -10 C, vanntett ned til 3 meter er kameraet støtsikkert fra høyder opp til 1,5 meter. Den allsidige 3.6x vidvinkel optiske zoomen(28-102mm) er hentet fra Mju TOUGH 8000, som vant TIPA-prisen.

For å gjøre bilder mer minneverdige har Mju TOUGH-6010 flere kunstfiltre. Ved å bruke Pin Hole-effektern for eksempel vil det se ut som om bildet er tatt med et tradisjonelt knappenålskamera. Pop Art, Fish-Eye og Sketch er andre intressante effekter. Dobbel bildestabilisator sørger for skarpe bilder når man er i bevegelse eller vanskelige omgivelser.

Med Tap Control, som er nyttig f.eks om hanskene er på, har man enkel tilgang til de viktigste innstillingene som man kan se på den 6.9cm/2.7" HyperCrystal III Lcd-skjermen. Den nye triple overflatebehandlingen på skjermen beskytter mot refleksjon av lys, riper og fuktighet. Slik er man alltid klar for å ta bilder når anledningen måtte by seg.

Siden man ofte ikke får to sjanser til å ta det perfekte bildet i kampens hete er Mju TOUGH-6010 full av smarte funksjoner. I-Auto-moduset sørger for gode bilder da det automatisk justerer kameraets innstilliger alt etter hvilken situasjon man er i. Den velger da blant de fem oftest brukte scene-innstillingene. Advanced Face Detection Technology gjenkjenner opp til 16 ansikter i ett bilde og sørger for jevn kvalitet. Beauty Mode glatter ut huden og justerer øynene slik at man tar seg som best ut.

Den nye vanntette, støt- og frostsikre Mju TOUGH-6010 er en solid og
pålitelig kompanjong som er klar for alle utfordringer. Den vil være i salg fra juli 2009, med den nye programvaren Olympus Master 2.2 som byr på flere muligheter innen bildebehandling og redigering.

Olympus Mju TOUGH-6010 – hovedegenskaper:
 • Tåler støt, vann og frost - støtsikker fra fall opp til 1.5meter**, vanntett ned til 3 meter* og frostsikker helt ned til -10°C
 • 3.6x vidvinkel optisk zoom(28-102mm***)
 • Unngår uskarpe bilder takket være dobbel bildestabilisator (kombinerer mekanisk og digital bildestabilisering)
 • TAP Control
 • 12 Megapiksler
 • 6.9cm/2.7" HyperCrystal III LCD for forhåndsvisning i skarpt sollys og ekstreme vinkler (230,000 punkter)
 • Advanced Face Detection for gjenkjenning av opp til 16 ansikter, og sørger for korrekt fokus og eksponering av ansikter. I kombinasjon med Skyggejusteringsteknologi blir de andre hoveddelene av bildet også riktig eksponert.
 • Intelligent Auto Mode (i-Auto) gjenkjenner de fem vanligste scenevalgene og justerer innstillinger, fokus og eksponering automatisk.
 • Kunstfiltre
 • Videoopptak med lyd (opp til VGA-oppløsning med 30bps)
 • xD-Picture Card- og microSD**** Card-kompatibel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar