Nikon D300s


Nikon lanserer D300s, et kamera som gir kreative brukere muligheten både til å ta lynraske bilder og ta opp og redigere filmer i HD-kvalitet og stereolyd.

D300s bygger videre på D300, og har den samme 12,3-megapikslers CMOS-sensoren i DX-format, et profesjonelt 51-punkts autofokussystem, to spor til CF- og SD-minnekort og EXPEED-bildeprosessering.


Enkel redigering av film

D300s gir brukerne større muligheter ved DSLR HD-filming, ved at du kan koble til ekstern stereolydkilde, bruke autofokusfunksjon og redigere filmer i kameraet. Støtte for ekstern mikrofon med stereolyd sikrer mer realistisk lyd ved opptak av filmklipp, og en dedikert Live view-knapp gjør det enklere å veksle mellom stillbilder og film. Kameraet gjør det lett å redigere filmklipp – du velger start- og stoppunktene under avspilling. Det nye Type C HDMI-grensesnittet gjør det også mulig å redigere på en HD-skjerm om ønskelig.

To spor for lagringsmedier

D300s tilbyr som det første kameraet fra Nikon, to standarder for lagringsmedier; CF (Compact Flash™) og SD (Secure Digital™), med mulighet for å styre hvordan kameraet lagrer data på mediene. Du kan for eksempel velge å lagre stillbilder i ett format og filmklipp i et annet.

Raskere fotografering, enestående kvalitet
D300s tar bilder med en voldsom fart på opptil 7 b/s, uten at det er nødvendig med en ekstra batteripakke. MB-D10-pakken (ekstrautstyr) gjør det mulig å ta 8 b/s, og det blir også mer komfortabelt å fotografere vertikalt.

Kameraet har arvet den banebrytende bildeteknologien fra D300, som for eksempel motivgjenkjenningssystemet med 1005-pikslers RGB-fargelysmåling, og lynrask autofokus fra autofokussystemet 51-Point Multi-CAM3500, som sammen gir nøyaktig autofokus, automatisk eksponering og styring av automatisk hvitbalanse. Bildeprossessoren EXPEED sørger for å gi Nikons kritikerroste bildekvalitet med flotte, presise farger, myke hudtonegraderinger og fremragende detaljer med et minimum av støy. Samtidig har du all fleksibiliteten til Nikons eksklusive Picture Control System, som gjør det mulig å få frem uttrykket og stemningen du ønsker i bildene dine.

Intuitiv ergonomi
Nikons anerkjente ergonomi er betydelig forbedret. D300s har arvet multivelgeren som ble brukt til D3-serien og D700. Knappen i midten starter og stopper filmopptak.. D300s har også en ”Stille utløser”-modus for diskret fotografering, som gjør det mulig for brukeren å styre speilreturen manuelt. Informasjonsknappen forenkler skjermbilder og snarveier til innstillinger som brukes ofte. Den innebygde, blitsen dekker en bred bildevinkel på 16 mm.

Praktisk ytelse
Den høyoppløselige LCD-skjermen på 3 tommer og 920 000 piksler gir deg utmerket støtte for bildeavspilling og filmkomposisjon. Det er også mulig å vise det virtuelle horisonten under filmopptak hvis det er ønskelig. Det finnes flere bilderedigeringsmuligheter i kameraet, som gjør det mulig å gjøre mer i kameraet, og mindre på datamaskinen.

De omfattende D300s-funksjonene er utviklet for alle som har et seriøst forhold til fotografering. De betyr mye mer enn det enkle s-suffikset kan tyde på. Kameraet forener en unik posisjon i Nikons omfattende DSLR-serie med en praktisk blanding av kreative muligheter, profesjonell teknologi, kompakt størrelse og overkommelig pris.

D300s lanseres, i første omgang, med disse forskjellige standardkitene: AFS DX NIKKOR 16-85 mm f/3,5-4,5 VR eller AF-S DX NIKKOR 18-200 mm f/3,5-5,6 G ED VR II.

D300s er tilgjengelig i butikk fra 28. august og veil. pris NOK 16.990,- for kun hus
AF-S DX NIKKOR 18-200 mm f/3,5-5,6 G ED VR II veil.pris NOK 22.990,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar