Casio EXILIM EX-H10

Casio EXILIM EX-H10 med 12 megapiksler har et svært effektivt Super Long Life Battery, som kan ta opptil 1000 bilder med én batterilading. 24 mm vidvinkelobjektiv, 10 x optisk zoom med mekanisk bildestabilisator. Med HD-videoopptaket kan du ta opp detaljerte videoer.

Casio er en produsent som forstår hjemmeelektronikk, og en interessant funksjon er Dynamic Photo. Med denne funksjonen kan du klippe ut motivet fra et bilde som nettopp er tatt, og sette inn et annet bilde som bakgrunn. Flere motiver kan klippes ut av et seriebildeopptak, slik at det opprettes en bildesekvens der bare motivet beveger seg på en statisk bakgrunn. Dynamic Photo-motivet kan behandles direkte til et bilde i EX-H10 – helt uten bearbeiding på datamaskinen.

Med 24 mm brennvidde kan du fange inn et større område og forevige flere venner på et gruppebilde som er tatt på kort avstand. Med 10 x optisk zoom kan en også fange motiver på lang avstand. En mekanisk bildestabilisator reduserer forstyrrende kamerabevegelser automatisk.

HD-videoopptaket med EXILIM EX-H10 gjør det mulig å ta videoer med høy oppløsning på 1280 x 720 piksler.

Kombinasjonen av en energibesparende prosessor og et Super Long Life Battery sørger for at EXILIM EX-H10 kan ta opptil 1000 bilder, i henhold til CIPA-standard, med én batterilading.

EX-H10 har også en Make-up Shot-funksjon for landskap for spesielt vakre landskapsopptak. Bildebearbeidingen sørger for at uklarhet, damp eller tåke på bildet reduseres automatisk. Resultatet: Horisonten blir klarere, konturene er tydelige og himmelen er lys. EX-H10 har en separat Make-up Shot Button for landskap som gjør det mulig å aktivere eller deaktivere funksjonen raskt.

EX-H10 er utstyrt med en 7,6 cm (3,0 tommer) TFT-fargeskjerm (Super Clear LCD) som kan betraktes fra nesten hvilken som helst vinkel. I tillegg til den store synsvinkelen og den høye oppløsningen på 230 400 piksler har TFT-fargeskjermen et svært høyt kontrastforhold. Du kan velge mellom 6 forhåndsinnstillinger for å tilpasse lysstyrken til de aktuelle lysbetingelsene: -1/0/+1/+2/Auto1/Auto2

Casio EXILIM EX-H10 får en veiledende pris på kr 2999,- når kameraet kommer på markedet i begynnelsen av juli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar