Tre nye speilreflekskamera fra Sony

Sony utvider Alpha-serien med tre nye kameraer der man har lagt særlig vekt på å gjøre kameraene enkle i bruk.

A230 lanseres som verdens letteste digitale speilreflekskamera, og kommer med bildestabilisator i huset samt APS-C bildesensor.

A330 og A380 har Quick AF Live View, som lar deg holde følge med motivenes bevegelser. Dette systemet kombinerer fordelene ved live view med en rask og presis autofokus, selv når motivene er i bevegelse.

Alle kameraene får 2,7-tommers LCD-skjerm er forbedret for bruk i skarpt lys, samtidig som A330 og A380 har vippbar skjerm.

Du kan velge mellom seks forskjellige bildeprogrammer som tilpasser innstillingene til motivet du tar bildet av. Hjelpeguiden på skjermen forklarer hvilke innstillinger du bør velge, og viser et eksempelbilde som gir deg inntrykk av hvordan resultatet vil bli.

Det grafiske displayet viser hvordan bildeinnstillingene vil påvirke sluttresultatet. Alle kameraene betjenes med færre knapper enn tidligere, så selv førstegangsbrukere av digital speilrefleks vil ikke bli skremt av de avanserte mulighetene tilgjengelig.

I likhet med alle andre Alpha-kameraer, kommer de nye modellene med SteadyShot INSIDE som gir skarpere bilder når du holder kameraet i hånden. Bildestabilisatoren i kamerahuset korrigerer for kamerabevegelser som oppstår når du ikke bruker stativ.

Kameraene kan kobles til HD-klare TV-er for visning av bilder på store skjermer. Med PhotoTV HD-støtte får du enda bedre bilder dersom du har en kompatibel BRAVIA-TV. Kameraet kobles enkelt til TV-en gjennom HDMI-kontakten, og i en Alpha vil synkroniseringsmuligheten BRAVIA Sync gi deg full kontroll over bildefremvisningen og andre avspillingsmuligheter ved hjelp av fjernsynskontrollen.

Tilgjengelighet og priser for den nye Alpha-serien:
  • A230: Slutten av juni 2009, 6 500 kroner
  • A330: Slutten av juni 2009, 7 000 kroner
  • A380: Midten av juli 2009, 8 700 kroner

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar