Canon PowerShot D10

Canon PowerShot D10 er Canons første vanntette digitalkamera. Modellen kombinerer et robust ytre med god bildekvalitet takket være Canons DIGIC 4-prosessor.

Et nytt Smart Auto-program benytter teknologi for automatisk scenegjenkjenning. En funksjon som kan være nyttig dersom man har dårlig tid under vann :)

Kan tas med overalt
Uansett om du skal surfe eller snorkle, stå på ski eller klatre i fjellet, er
PowerShot D10 konstruert for å bli med på de utroligste eventyr. Det er vannsikkert ned til 10 m, tåler å falle på harde flater fra 1,22 m, er støvbestandig og fungerer ved temperaturer helt ned til -10 oC.

Høy oppløsning
Kameraets sensor har imponerende 12,1 megapiksler, så du har frihet til å beskjære eller forstørre bilder uten å miste den unike detaljrikdommen.

3x zoomobjektiv gir allsidige komposisjonsmuligheter, mens bildestabilisatoren forhindrer at kamerarystelser gir uønsket uklarhet. Dette er spesielt nyttig ved aktiviteter med raske og store bevegelser – noe dette kameraet er konstruert for.

Brukervennlig
For å sikre at du kan konsentrere deg om motivet, har DIGIC 4 en rekke intelligente funksjoner som gjør det enkelt og greit å ta flotte bilder. Et nytt Smart Auto-program benytter teknologi for scenegjenkjenning for å analysere motivet i detalj, fra lystyrke, kontrast og avstand til generelle fargenyanser. Kameraet velger optimalt opptaksprogram blant 18 mulige, slik at du er sikret perfekte innstillinger for motivet.

Selv den mest aktive situasjon kan foreviges, takket være Canons teknologi for bevegelsesgjenkjenning som registrerer både kameraets og motivets bevegelser og justerer innstillingene deretter. Flotte bilder sikres med teknologi for ansikts-gjenkjenning, som nå også omfatter Blunkegjenkjenning for å unngå bilder med dårlig timing. Canons i-Contrast gjør mørke områder lysere, uten at de lyse områdene blir overeksponert.

PowerShot D10 har også en spesialdesignet 2,5" PureColor LCD II-skjerm som er utviklet for å gi bedre utendørsytelse. Beskyttet av et 2 mm beskyttende lag, gir det dobbel lysstyrke i forhold til en normal PureColor LCD II-skjerm og dermed enkel bildekomposisjon eller bildevisning under nesten alle forhold.

Egenskaper
 • Vannsikkert (til 10 m), støtbestandig (1,22 m), frostsikkert (-10 °C), støvbestandig digitalkamera
 • 12,1 megapiksler
 • 3,0x optisk zoom med optisk bildestabilisator
 • Smart Auto-program med teknologi for scenegjenkjenning
 • DIGIC 4 gir ultrarask respons, suveren bildekvalitet og intelligente funksjoner
 • Eksepsjonelt klar 2,5" PureColor LCD II-skjerm med 2 mm tykt beskyttelsebelegg
 • Bekjemper uklarhet med bildestabilistator og teknologi for bevegelsesgjenkjenning
 • Enkle bilder av mennesker med ansiktsgjenkjenning, Velg og følg ansikt og Blunkegjenkjenning – i tillegg til selvutløser for ansikt og automatisk fjerning av røde øyne
 • Omfattende tilbehørsutvalg, inkludert skulder- og halsrem og rem med karabinerkrok, i tillegg til frontdekselsett
 • Opptaksprogrammer og spesielle scene-programmer
 • 30 bilder/sek VGA-filmsekvenser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar