Panasonic Lumix DMC-FT1

Panasonic introduserer Lumix DMC-FT1, et vanntett, støt-motstandsdyktig og støvsikkert kamera med mulighet for innspilling av høyoppløselig film. Kameraet er utstyrt med en 28 mm vidvinkel, 4,6 x optisk zoom og en oppløsning på 12,1 megapiksler og smart IA-modus (Intelligent Auto).

Panasonic FT1 er vanntett ned til 3 meter, støv- og støtsikkert ved fall opptil 1,5 meter.

Høyoppløselige filmsekvenser lagres i AVCHD Lite, noe som betyr at du får plass til mer HD-lyd og video på minnekortet. Dette gjør Panasonic Lumix DMC-FT1 til en ekte hybrid - en modell som vil kunne brukes både som stillbilde- og videokamera.

Panasonic Intelligent Auto-modus kan også aktivere innspillingen av filmsekvenser. Den velger automatisk mest egnede scene-modus, og bidrar til å løse problemer med fokus og lysstyrke.

Det har Face Recognition, en funksjon som husker ansikter fra tidligere bilder. Når et kjent ansikt vises i boksen gir prioritet til kameraet fokus og eksponering for et perfekt bilde.

Panasonic FT1 har en 2,7-tommers LCD-skjerm med 230 000 piksler og ekstra bred visningsvinkel som gjør det enkelt å bruke under opptak og avspilling. En sensor registrerer lysforholdene på bildet og justerer lysstyrken på skjermen slik at du alltid har kontroll over bildet.

Panasonic Lumix digitalkamera FT1 Nøkkelfakta
  • Vanntett ned til 3m, støt motstandsdyktig og dustproof, det perfekte kameraet for aktivt utendørs fotografering
  • Opptak av video i AVCHD Lite og med IA (Intelligent Auto) modus
  • 28 mm ultra vidvinkel Leica DC linse med 4,6 x optisk zoom strekker skyting muligheter ved innspilling både stillbilder og filmmateriale
  • Venus Engine HD bilde sikrer høy bildekvalitet for både bilder og filmmateriale
  • En 2,7-tommers LCD-skjerm med høy oppløsning på 230 000 piksler for enkel avspilling
  • Fargene oransje, grønn og sølv
  • Kommer på markedet: april 2009

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar