Test av digitale bilderammer

Digitale bilderammer er kanskje årets julegave, som lar deg vise frem bildene dine uten å måtte dra i gang en egen visning med datamaskin, prosjektør mm. De fleste bilderammene er enkle å bruke, og lar deg overføre nye bilder fra minnekort eller rett fra kameraet.

Du kan selvsagt legge inn bilder på forhånd, og dermed gjøre dette til en gave med en personlig touch.

Som for alle elektroniske produkter er kvaliteten variabel, og der er ikke alltid en direkte sammenheng mellom kvalitet og pris.

Amobil.no har testet et knippe rammer og utpeker Kodak M1020 som testens vinenr.

Skjermen er på 10 tommer, og dermed trenger du ikke gå altfor nært for å se bildene i detalj. I tillegg kan den vise videoer og spille musikk.

M1020 har innganger for de fleste minnekort du kan tenke deg i to forskjellige minnekortspor, slik at du kan bruke det ene sporet til å utvide minnekapasiteten mens du kan bruke det andre til å legge inn nye bilder etterhvert som du knipser. Den har også en egen USB-inngang, slik at du kan bruke minnepenn for å hente inn nye bilder.
/../
En pris på 1700 kroner er kanskje litt i overkant for mange. Hvis du klarer deg med en mindre skjerm, bør du heller gå for lillebroren P720 som bare koster 900 kroner.


TEST: Stor test av digitale bilderammer - Amobil.no

Kommentarer