DIWA-gull til Canon

DIWA Gold Awards går til to av Canons mest populære speilreflekskameraer, EOS 40D og EOS 450D. Begge er kvalitetskameraer som gir digital fotoglede av høy klasse til et bredt publikum. En rekke innovative teknologier fra Canons profesjonelle kameramodeller er kombinert med brukervennlige funksjoner for å gi de to modellene ytelser og egenskaper som er tilpasset sine respektive brukergrupper.

Pressemelding fra DIWA Awards:

Dobbelt DIWA-gull til Canon

EOS 40D kombinerer en CMOS bildebrikke med 10,1 megapiksler og en særdeles effektiv og kraftig DIGIC III bildeprosessor som sørger for høy bildekvalitet og serieopptak med opptil 6,5 bilder i sekundet. En stor og klar søker suppleres av levende opptaksbilde på en 3-toms stor og høyoppløst LCD-skjerm, assistert av et raskt og pålitelig AF-system. Sammen med en rekke andre sterke sider gir EOS 40D den viderekomne fotograf et pålitelig verktøy som løser de fleste fotografiske utfordringer.

Selv om EOS 450D har førstegangskjøpere og mindre krevende fotoamatører som sitt viktigste kundesegment, er mange teknologiske egenskaper de samme som i EOS 40D. Kameraet har imponerende oppgraderinger fra tidligere modeller, så som en ny CMOS bildebrikke med 12 megapiksler, 3-toms Live View LCD-skjerm med kontrast- og fasebasert autofokus, 14-bit bildebehandling, serieopptak med 3,5 b/s og støtte for SDHC lagringsmedia. Alt i alt er Canon EOS 450D et særlig effektivt systemkamera med formidable ytelser for sin klasse.

DIWA Labs oppsummerte testresultater
Kai Thon, testsjef for DIWA Labs, konkluderer: "Da Canon lanserte det legendariske EOS 300D for fem år siden, det første riktige digitale amatør-speilrefleks, var det en milepel som åpnet speilrefleksmarkedet til det brede publikum. På noen markeder utgjør speilrefleks opptil 20 % av totalmarkedet og vokser fortsatt. Canon EOS 40D og EOS 450D er toppselgere i sine respektive kategorier og våre nøytrale tester i DIWA Labs og erfaringer fra vår internasjonale gruppe av DIWA eksperter forteller hvorfor: Modellene er tuftet på anerkjent Canon kvalitet, innovasjon og eksemplarisk valuta for pengene, fortrinn som har gjort Canon EOS til en suksess verden over."

Kommentarer