Phase One P65+

Phase One viser de nye kameraene under Photokina. Disse vil bli klare for levering i fjerde kvartal, 2008.

Den såkalte Sensor+ teknologien hever lista for mellomformats kamerasystemer. For første gang kan en velge å skyte enten 15 el. 60 mp. ved å bruke hele sensoren. I tillegg skal Sensor+ teknologien gjøre sensoren mer lyssensitiv. Vel så viktig er kanske at man har utvidet objektivserien for Phase One 645 kamerasystemet gjennom samarbeid med Leica, Mamiya og Hartblei. Dermed finnes det nok av høy-kvalitets optikk tilgjengelig for kameraet.

Men det koster: Priser vil være 247 774,- eks. mva. , og det er før du har begynt å kikke deg om etter objektiver.

SENSOR+ TEKNOLOGI
Phase One P 65+ opererer med en opptakshastighet på 1 bilde per sekund med en oppløsning på 60.5 MP og med industriens største direktevisningsområde (53.9mm x 40.4mm).
Bakstykket tilbyr et ISO spekter fra 50 til 1600 ISO. "Intelligent Image Compression" (IIQ) gir et valg for produsering av filene til "small" 40 MB eller "Large" 60 MB RAW-filer.
I P65+ finner vi Sensor+ teknologien som tilbyr en opptaksmodus som gir fotografene muligheten til å “skru ned” til 15 MP oppløsning (pixelstr 12x12 microns) og oppnå et ISO spekter fra 100 til 1600 ISO med mindre filstørrelser (fra "small" på 10 MB og "large" på 15 MB) for rask og effektiv etterbehandling.

CAPTURE ONE 4 PRO gir fotografen full kontroll
Nyutviklede Capture One 4 PRO tillater fotografen og forbedre og utvikle RAW filene med fantastisk farge og detaljgjengivelse.

I motsetning til andre tilsvarende programvare tvinger ikke Capture One PRO på deg en vilkårlig arbeidsflyt, heller, gir denne programvare deg muligheten til å personifisere menyen din, bygge grensesnittet og tilpasse paletter som best passer arbeidsstil og situasjon.

Nye eller forbedrede trekk inkluderer:
  • Linse forbedrende verktøy løser forvregning, tapt skarphet, tapt lys og kan produsere vignettering som kreative effekter.
  • "Selective Color" er et intuitivt verktøysett for tilpasse bildets farger til det perfekte.
  • Med det helt nye "Skin Tone"-verktøyet kan fotografer enkelt velge og gjenskape hudtoner fotografert under forskjellige lysforhold uten å bruk et gråkort.
  • Et nydesignet "Styles", gir deg muligheten til å utforske og skape unike stiler og kunne gjenskap dem enkelt hver gang.
NY OBJEKTIVSERIE
I tillegg til Phase One 3.5/45 mm Tilt-Shift objektiv introdusert tidligere i September annonserer Phase One en ny serie med høy-kvalitets objektiver optimalisert for høyoppløslig digital fotografering:
  • 28 mm f4.5
  • 45 mm f2.8
  • 80 mm f2.8
  • 120mm f4.0
  • 150mm f2.8
  • 75-150mm f4.5 zoom
PRISER OG TILGJENGELIGHET
Phase One P 65+ digitale kamerasystemer er ventet Q4 2008.
Prisen vil være 247 774,- eks. mva.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar