Nikons årlige fotokonkurranse

Nikons internasjonale fotokonkurranse 2008-2009 er åpen for bidrag. I år er det 32. gang denne populære konkurransen blir arrangert. Forrige gang deltok over 16 000 mennesker fra 135 land med over 47 000 bilder.

Temaet for konkurransen er At the heart of the image. Med dette temaet ønsker Nikon å utfordre fotografer til å knipse noe som rører ved hjertet og viser livets mangfold og menneskelig variasjon.

Det konkurreres i to kategorier. I den første, Fritt motiv, kan fotografene sende inn alle typer bilder de kan tenke seg. Den andre kategorien kalles Planeten min, og her oppfordres deltakerne til å sende inn bilder som har med miljøet eller motiver fra dagliglivet å gjøre.

Profesjonelle fotografer fra hele verden bedømmer alle bidrag. I anledning 75-årsjubileet til NIKKOR, blir det i år en ekstra premie som deles ut til ett bidrag som utmerker seg spesielt, i tillegg til de 54 vanlige premiene og hovedpremien. Konkurransen er åpen for alle som liker å ta bilder - både amatører og profesjonelle - fra hele verden. Vinnerbildene og navnene på vinnerne blir offentliggjort på websiden for Nikons internasjonale fotokonkurranse (NPCI), på NPCI-utstillinger og gjennom en pressemelding.

Ved å arrangere Nikons internasjonale fotokonkurranse 2008-2009 fortsetter Nikon Europe å støtte den internasjonale humanitære organisasjonen "Right to Play" ved å donere 2 euro for hver deltaker fra Europa og Afrika. "Right to Play" har som mål å utvikle ferdigheter, forbedre helse og fremme fred for vanskeligstilte barn ved hjelp av sport og lek.

Gå til http://www.nikon-npci.com for å finne konkurranseregler og deltakerskjema for Nikons internasjonale fotokonkurranse.

Bidrag til konkurransen mottas mellom 1. september og 30. november 2008.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar