Nikon Coolpix S60

Nikon Coolpix S60 får en stor 3,5" berøringsfølsom LCD-skjerm som dekker hele baksiden av kameraet. Videre får kameraet 10 megapiksler, 5x integrert zoomobjektiv med bildestabilisator, HDMI-utgang, og sist, men ikke minst, intervallstyrt videoopptak.

S60 er ventet til Norge i september til i underkant av 3.100 kroner.

Pressemelding fra Nikon Norge:

Nikon Norge er stolte av å kunngjøre lanseringen av COOLPIX S60 – et avansert og stilig kompaktkamera med 3,5-tommers LCD-skjerm i bredformat og med touch screen. Oppløsningen på 10 megapiksler og et NIKKOR-objektiv med 5x zoom gir høy bildekvalitet over et stort motivområde. Bildekvaliteten støttes også av bildestabiliseringsfunksjonen og høy følsomhet. COOLPIX S60 har avanserte funksjoner, for eksempel automatisk motivvalg, forbedret ansiktsgjenkjenning, smilutløser med blunkeregistrering, filmer med tidsintervall, innebygd retusjering og HDMI-utgang.

Bildebehandling av høy kvalitet
10 effektive megapiksler gir bilder med høy oppløsning og kvalitet. Samtidig sikrer Nikons eksklusive bildebehandlingssystem EXPEED, som opprinnelig ble utviklet for de prisbelønte profesjonelle digitale speilreflekskameraene, at dataene fra bildesensoren behandles med høy hastighet og største nøyaktighet. Kameraets innfellbare 5x NIKKOR zoomobjektiv sikrer at kameraet alltid er slankt og stilig uten at det går ut over bildekvaliteten.

Touch screen
De fleste av kamerafunksjonene kontrolleres med direkte berøring av den store 3,5-tommers TFT-skjermen i bredformat. Den store betraktningsvinkelen på omtrent 160˚ gjør det enkelt å se det som vises på skjermen, selv fra en diagonal innsynsvinkel. Antirefleksbelegget er med på å forbedre visningen ytterligere, mens berøringsskjermen gjør kameraet enkelt å bruke. Hvis du vil se på bildene i et større format sammen med andre, samtidig som du beholder bildekvaliteten, kobler du ganske enkelt kameraet til et TV-apparat med HDMI-inngang.

Kameraet kan hjelpe deg å ta bedre bilder ved å velge det beste motivet automatisk – det gjøres med funksjonen for automatisk motivvalg. Når du vil ta et bilde, berører du ganske enkelt et hvilket som helst motiv på skjermen. Deretter fokuserer kameraet på det og bruker beste eksponering automatisk. Den forbedrede funksjonen for ansiktsgjenkjenning følger motiver i bevegelse og sikrer at de holdes i fokus.

Bli kvitt uskarphet
Kameraet har tre funksjoner for å redusere uskarphet i bilder. Effektiv bildestabilisering gjør at du får høy skarphet, selv under telefotografering med optisk zoom og digital zoom. ISO-teknologien for støyreduksjon gir et følsomhetsområde opptil ISO 3200 og legger til piksler for å oppnå riktig eksponering og skarphet, selv under dårlige lysforhold. Den tredje funksjonen er Nikons BSS (valg av beste bilde), der kameraet tar maksimalt 10 bilder og lagrer det skarpeste bildet automatisk. Denne funksjonen er ideell for nærbildefotografering når det er vanskelig å unngå kamerarystelse.

Det perfekte smil
Når du fotograferer venner eller familie får du imponerende portretter og flotte gruppebilder. Det oppnås blant annet med forbedret ansiktsprioritert AF som gjenkjenner opptil 12 ansikter, selv når ansiktene lett kan bli undereksponerte i motlys, overeksponerte i sterkt solskinn eller når de er i bevegelse. Du kan bruke kameraets filmfunksjon og funksjon for film med tidsintervall til å lage filmer med 30 b/s og opptil 640 x 480 piksler. De 17 motivprogrammene, deriblant programmer for vanskelige fotograferingsforhold, for eksempel strand/snø, solnedgang, skumring/soloppgang og fyrverkeri, betyr at du kan fotografere selv vanskelige motiver med godt. Hvis du må retusjere et bilde, har kameraet mange innebygde verktøy for bilderedigering, inkludert en funksjon for talebeskjed.

Elegant utseende
COOLPIX S60 er ikke større enn 97 x 60 x 22 (b x h d) og det veier ikke mer enn 145 gram. Det slanke og kompakte kamerahuset er enkelt å ta med seg kameraet hvor som helst. Et kamerahus av høy kvalitet, med frontpanel i aluminium og en elegant bølgeform – det har former som passer både små og store hender. Og siden kameraet er tilgjengelig i mange ulike farger, finnes det en farge for alle og enhver.

COOLPIX S60 leveres med bærestropp, oppladbart batteri, lader, USB-kabel, lyd/video-kabel, en skrivestift for berøringsskjermen, COOLPIX Software Suite og gratis 2 GB weblagring på Nikons my Picturetown. Ifølge planen skal det være i salg i slutten av september 2008 til en veiledende pris på NOK 3090,- ink. MVA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar