Hasselblad H3DII-50

Hasselblad kan i dag skilte med 39 megapiksler (H3DII-39), men tar med H3DII-50 ytterligere et steg opp til 50 megapiksel. Sensoren fra Kodak måler over dobbelt av den fysiske størrelsen av den største småbildesensoren, og H3DII-50 skal derfor kunne imøtekomme kravene fra high-end fotografer som krever det ultimate i både bildekvalitet og utførelse.

Noenlunde samtidig introduserer danske Phase One sin P 65+ med en fullformatsbrikke i 645-formatet. Dette gir intet mindre enn 60.5 megapiksler, eller 8984 x 6732 aktive piksler.

Utdrag fra pressemelding fra Interfoto A/S:

Stor har akkurat blitt større
Med et detaljnivå som ingen har sett maken til, gir H3DII-50 systemet en hittil uoppnådd oppløsning. Dette gjør kameraet ideellt for kommersielle fotografer som krever den ultimate oppløsningen, men også til den mest kresne fotograf som krever kreativ fleksibilitet med den høyeste bildekvaliteten.

I tillegg til økt oppløsning, setter den nye sensoren grunnlaget for utvikling av objektiver med ekstrem ytelse, dette sammen med en meget avansert digital objektivkorreksjon. Ved å lage et fullt integrert mellomformat DSLR, har Hasselblad med sin H3DII serie klart å kombinere kvalitetsfortrinnet fra digital mellomformat med 35mm DSLR kameraenes enkelhet i bruk.

Ny standard for digital fotografisk kvalitet
H3DII-50 representerer fjerde generasjon av Hasselblads H-system. Kameraet vil med sin enkelhet i bruk, avanserte funksjoner, og en 50 megapiksel sensor totalt gi den udiskutabelt høyeste bildekvaliteten på markedet. H3DII systemet har også et enklere brukergrensesnitt, en smartere sensorkjøling, samt en stor og lyssterk 3” display.

For å oppnå optimal bildekvalitet i moderne digital fotografi må man finne en måte å få det beste ut av både kamera, avansert optikk, massive sensorer, RAW-konvertere, samt det å utnytte kraften som finnes i en moderne Mac eller PC. Med sin integrerte løsning og avansert teknologi har H3DII-50 oppnådd alt dette. Systemet har med høyoppløste objektiver og et ekstremt detaljnivå, klart å utklasse alle andre profesjonelle digitale kamerasystemer på markedet i dag.

Ditt inntrykk, ditt valg
H3DII-50 systemet er laget for de reklamefotografer som krever både ekstrem bildekvalitet og fleksibilitet. På systemet kan du velge mellom både speilsøker eller sjaktsøker, i tillegg lanseres nå muligheter for tilt/shift fotografering gjennom et nytt adapter. Bakstykket i systemet kan også tilpasses tradisjonelle tekniske kameraer som ArcaSwiss eller Sinar med digital lukkerkontroll. Du har i tillegg alltid valgfrihet om du vil jobbe tethered mot din Mac/PC, på CF kort, eller med en separat og kompakt ImageBank.

Med sine store og lyse søkere, dets store utvalg av sylskarpe HC og HCD objektiver, og det store utvalg av tilbehør blir H3DII-50 det ideelle kameraet for en profesjonell fotograf.

I siste nummer av magasinet "Victor" presenteres også en ganske vitenskapelig sammenligningstest mellom de moderne HC og HCD, og de ikoniske Carl Zeiss objektivene.
Få gratis online abonnement av Victor her.

Aldri gå for "Godt Nok"
H3DII-50 kombinerer systemfordelene fra de beste DSLR kameraene med kvaliteten og fleksibiliteten som bare Hasselblad kan. Kameraet representerer dermed både Hasselblads mange tiår med fotografisk ekspertise, i tillegg til kunnskapen vi fikk etter å utvikle det første integrerte digitale mellomformatkamera. Hos Hasselblad vil vi aldri nøye oss med ”godt nok”. Derfor trenger ikke du som profesjonell fotograf å gjøre det heller.

Det var derfor vi laget H3DII-50!

Les mer om Hasselblad H3DII-50 her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar