Epson Stylus Photo R2880

Epsons nye Stylus Photo R2880 erstatter Stylus Photo 2400, og lover profesjonelle A3+ fotoutskrifter.

Skriveren retter seg dermed mot profesjonelle fotografer og ivrige amatører. Skriveren leveres med Eposns UltraChrome K3 med Vivid Magenta pigmenterte blekk, noe som skal borge for utskrifter i utstillingskvalitet.

Pressemelding fra Epson Norge:

Ett unikt modus i driveren gjør at brukeren kan ha kreativ kontroll på svarte og hvite toner i tillegg til graderinger på omtrent samme måten som brukere i mørkerom kan ved å velge spesifikke papirer og kjemikalier. Det forbedrede, tilpassede grensesnittet (UI) gjør at man enkelt kan finne, bytte, lagre og til og med dele utskriftsinstillinger. Dette hjelper fotografen med å få de utskriftene han ønsker første gangen og dermed gjør skriveren mer effektiv i forhold til bruk av blekk og papir.

Epson Stylus Photo R2880 kommer med alle de tilleggsegenskapene som Epson brukere er blitt vant til inkludert USB PictBridge i front og dobbel USB2 porter i bakpartiet på skriveren. Stylus Photo R2880 har support for en rekke medier som utskrift på CD og DVD, fine art papir, rullpapir og tykke, stive medier som board og poly-board. Skriveren tilbyr kantløse utskrifter opp til A3+, noe som ofte benyttes av fotografer når de skal skrive ut bilder for utstillinger.

Kvaliteten på Stylus Photo R2880 gjør den ideell for fotografer som ønsker å lage holdbare bilder for å selge, stille ut eller ha dem i sin profesjonelle portofolie. Stylus Photo R2880 kan skrive ut i høyt tempo med høy kvalitet takket være Epson Micro Piezo™ skrivehode, som er belagt med blekkavstøtende teflon for å sikre en uovertruffen presisjon i plassering av blekkdråper. UltraChrome K3 blekk med Vivid Magenta, sikrer en utsøkt grå balanse og presise farger uten spredning. Den ivaretar også de førsteklasses egenskapene som UltraChrome K3 blekk gir med nøyaktige farger av nøytral grå og mørke farger, fargestabilitet i løpet av kort tid og myke tone graderinger fra skygge til lyst. Problemet med metamersime er virtuelt eliminert med dette blekksettet.

Fakta om Epson Stylus Photo R2880:
  • Høyeste kvalitet takket være Epson’s nye LUT Technology og Epson UltraChrome K3 Ink med Vivid Magenta
  • Ny Epson Micro Piezo skrivehode: Et nytt blekkavstøtende belegg på skrivehode forbedrer dråpeplasseringen hvilket igjen forbedrer utskriftskvaliteten.
  • Forbedret driver tillater at brukere kan lage sin egen individuelle svart og hvittone, til sammenligning med de valgene brukere har i mørkerom.
  • Holdbare utskrifter på et variert utvalg av medier.
  • Fleksibel mediehåndtering med støtte for fine art papir, tykt papir opp til 1,3mm og CD/DVD utskrifter og standard automatisk arkmater.
Epson Stylus Photo R2880 har en anbefalt pris på NOK 6.990,- inkl. mva. Produktet er tilgjengengelig i juni 2008.

Se tekniske data og ytterligere informasjon om Epson Stylus Photo R2880 på Epsons hjemmesider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar