Nikon S52 & S52c

Nikon S52 og S52c erto nye tilskudd i COOLPIX S-serien med kompakte digitalkameraer. Begge kameraene har en oppløsning på 9 megapiksler. De to nye modellene har begge et vertikalt montert NIKKOR-objektiv med 3x zoom og VR-bildestabilisering.

S52c tilbyr Wi-Fi-kompatibilitet og dermed innebygd mulighet for tilkobling til Internett.

Utdrag fra pressemelding fra Nikon Norge:

COOLPIX S52c
Med sitt sofistikerte, bølgete overflatedesign, myke linjer og en nydelig finish, er S52c en nytelse å bruke. Selv om den er lett og kompakt, er S52c fullpakket med funksjoner. En oppløsning på 9,0 megapiksler, EXPEED-bildebehandlingskonsept og NIKKOR 3x optisk zoomobjektiv med VR-stabilisering basert på linseforskyvning, sikrer toppkvalitet på bildene. Bilder kan deles umiddelbart ved hjelp av den innebygde Wi-Fi-tilkoblingen, og sendes med ett eneste trykk på en strategisk plassert knapp. Internettbrukere kan dra nytte av my Picturetown, Nikons eget bilde- og videolagringsområde. Der får du gratis lagring og deling av opptil 2 gigabyte med bilder og filmfiler. Deling av bilder med dem som er i ens umiddelbare nærhet, forbedres med den 3 tommer store LCD-skjermen som har en stor betraktningsvinkel og høyt kontrastnivå, slik at synligheten er best mulig.

S52c inneholder tre av Nikons unike nyvinninger: Ansiktsfokus, Reduksjon av røde øyne og D-Lighting, og øker ISO-følsomheten i situasjoner når lysforholdene er dårlige. Dette betyr at S52c er godt rustet til å ta bilder av enkeltpersoner og grupper, både innendørs og utendørs. Denne muligheten forbedres med filminnspilling, 15 motivprogrammer for optimale resultater med forskjellige motivtyper, samt en makroinnstilling som gjør at man kan ta bilder på avstander ned til 4 cm.


COOLPIX S52
S52 har de samme spennende funksjonene som S52c, men er myntet på de som ikke trenger Internett-tilkoblingsmulighet. Dette gjør at S52 kan være noe mindre (93 mm bred), og modellen tilbys i to farger, sølv og svart (avhengig av landet den selges i). Begge kameraene har behagelig, brukervennlig betjening og en lettfattelig skjermmeny for tilgang til avanserte funksjoner.

S52c og S52 vil være tilgjengelig hos alle Nikon-forhandlere fra 25. april, til veiledende utsalgspris på henholdsvis NOK 2690,- og NOK 2290,- inkl. MVA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar