Hvordan ser "Din Jord" ut?

Helt siden 1970 har Jordens Dag blitt markert verden over den 22. april. Bakgrunnen for markeringen var et ønske om å sette fokus på natur- og miljøproblematikk, men også å hylle Jorden i all sin skjønnhet og overflod samt sette fokus på samspillet mellom mennesker og natur.

National Geographic Channel ønsker å bruke dagen til å få deg til å forstå og lære mer om den verden vi lever i. Derfor inviterer de til en fotokonkurranse der de ønsker å se hvordan "Din Jord" ser ut.

Vi lever på en og samme jord, men vi ser på den på forskjellig måte. Hva tenker du på når vi sier Jordens Dag, hvilke bilder danner seg i ditt hode? Er det vår jord på sitt mest sjarmerende med blomster, sol og blå himmel du tenker på? Eller er det alle endringer jorden vår går gjennom som følge av hvordan vi mennesker behandler den, som opptar deg mest?

Hvordan ser din jord ut? Last opp ditt portrett av hvordan du ser vår jord før 22. mai og du er med i konkurransen om et kamera til 15.000 kr fra Nikon og andre premier.

National Geographic Channel vil ha et bilde av "Din Jord!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar