Nikon Solutions Expo

Nikon har tatt initiativ til en stor messe med hovedvekt på den digitale arbeidsflyten. Messen holdes i Oslo Kongressenter 25. februar. Nikon har invitert bl.a. Adobe, Apple og Scanpix Sverige1 samt profesjonelle fotografer som Johan Wildhagen, Yngve Ask og Endre Løvaas
for å nå et felles mål: Nikon Solutions Expo skal inspirere alle som arbeider profesjonelt med fotografering.

Den tekniske utviklingen innen fotografering og etterbehandling av bilder går raskt. Derfor kan det være vanskelig å følge med i alt som skjer og dra fordel av de nyeste funksjonene og teknikkene. Nikon inviterer derfor alle norske, profesjonelle fotografer til den største messen i sitt slag i Norge. Dette er en messe hvor du kan lære om de nyeste finessene, og utveksle erfaringer fra den digitale arbeidsflyten.

- Vi er i daglig kontakt med mange profesjonelle fotografer som vil utnytte utstyret fullt ut. Sammen med partnere og ambassadører arrangerer vi derfor en éndagsmesse hvor vi alle kan bli litt klokere, sier Bjørn Mangset, Country Manager for Nikon Norge. - Vi har seminarer som dekker hele den digitale arbeidsflyten – helt fra opptaket, til etterbehandling mot trykk, utskrift og Internett.

Det digitale arbeidsflyten er betegnelsen på hele prosessen profesjonelle fotografer går igjennom for å få det perfekte bilde. Messen dekker et bredt utvalg av temaer, så her vil det være interessante seminarer for de fleste, uansett spesialfelt. Nikon Solutions Expo vil være nyttig for alle profesjonelle fotografer, enten de arbeider med reportasje, sport, mote, reklame eller teknisk fotografering, men også for andre som bruker fotografier i sitt yrke.

- Sammen med våre partnere vil vi vise mulighetene den digitale teknikken gir, i hele sin bredde. Når man kjenner mulighetene i den digitale arbeidsflyten, får man til mer som profesjonell fotograf, forteller Peter Brodin, Business Area Manager PRO Products og NPS i Nikon Nordic.

I tillegg til seminarene med Nikon, som er hovedarrangøren, blir det seminarer med profesjonelle fotografer som Johan Wildhagen, og seminarer med Nikons partnere som Adobe, Scanpix Sverige, Apple og NEC. Du finner hele programmet på solutionsexpo.nikon.no

Messen finner sted mandag 25. februar i Oslo Kongressenter (Folkets Hus) kl. 10.00 – 19.00.
Gratis billetter får du ved å registrere deg på solutionsexpo.nikon.no. Ellers koster billetten kr 100,- ved inngangen.

Kommentarer