Nokia N82

Nokia lanserer Nokia N82, en ny multimediacomputer optimal for fotografering, navigasjon og internettbruk. Med verktøyene som lar brukeren oppleve steder og øyeblikk verdt å fange, og egenskapene til å fange og dele dem umiddelbart, inviterer Nokia N82 alle fotoentusiaster til en helt ny mobilopplevelse.

Å oppdage, fange og dele øyeblikket
Nokia N82 lar deg utforske dine omgivelser og finne veien med navigasjon og ruteveiledning. På veien kan du dokumentere dine opplevelser med de ypperlige fotoegenskapene. Og du trenger ikke å vente til du kommer hjem før du deler opplevelsene med andre. Opplasting til nett er bare ett klikk unna.

Nokia N82 har A-GPS, 5 megapiksel kamera, xenon blits, Carl Zeiss-optikk og internettilkobling, i tillegg til alle multimediaegenskapene som man ellers kjenner fra Nokia Nseries. Som sin forgjenger Nokia N95, er Nokia N82 det perfekte eksempel på konvergens. Denne enheten er ikke bare én ting, men mange.

Oppdag verden
Med A-GPS og forhåndsinstallerte Nokia Maps kan du utforske og finne vei til nye steder, enten du er i utlandet eller rett rundt hjørnet. Alle standard salgspakker med Nokia N82 vil komme med gratis prøve på stemmestyrt navigasjon, og du kan kjøpe ekstrafunksjoner, som for eksempel byguider eller utvidet abonnement på navigasjon.

Med tilgang til mer enn 15 millioner interessepunkter, kan du lokalisere og navigere til de mest interessante stedene, barene eller restaurantene uansett hvor du er. Du kan også sende utdrag av kart og reiseruter til venner via MMS eller spare skjermbilder i galleriet.

Fang øyeblikkene
Med et 5 megapiksel kamera, kraftig xenon blits og Carl Zeiss-optikk, leverer Nokia N82 usedvanlig livaktige bilder, også i forhold med lite lys. Rask aktivering av kamera, autofokus med assisterende autofokus-lampe, rask omlasting mellom bildetaking, samt videoopptak nær DVD-kvalitet gjør Nokia N82 til et hendig og troverdig verktøy for å fange øyeblikkene og fortelle dine historier.

Takket være et 2GB microSD-kort i Nokia N82s standard salgspakke, kan du lagre opp til 900 bilder med høy oppløsning eller opp til 84 minutter med videofilm av høy kvalitet på enheten.

Del dine historier
Med høyhastighets Wi-Fi-tilkobling og kun et klikk unna å laste opp innhold til nettsamfunn, gjør Nokia N82 det å dele opplevelser til en lek. Ved bilde- eller videofremvisning holder det med ett tastetrykk for å starte opplasting mens du fortsetter å bruke enheten til andre ting.

Du kan også imponere dine venner med multimedia slideshow, med både musikk og effekter, på den høyoppløselige skjermen eller på en kompatibel TV.

Nokia N82 kommer med en ny innholdsdreven 3D multimediameny og omfatter en behendig sensor som registrerer enhetens orientering, slik at brukergrensesnittet roteres automatisk mellom horisontalt og portrettmodus. For rask og enkel tilgang til innhold, støtter Nokia N82 også Nokias Ovi-familie av internettjenester, som Nokia Music Store, N-Gage-spill og Nokia Maps.

En full liste over Nokia N82s funksjoner er tilgjengelig på www.nseries.com/n82

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar