Samsung G800

Samsung G800 er ifølge produsenten verdens første mobiltelefon med fem megapikslers kamera og tre ganger optisk zoom. Telefonen har zoom-objektivet bygget inn, slik at linsen ikke stikker ut når du zoomer. Dessuten har G800 autofokus og Xenon-blitz. Legg til ansiktsgjenkjenning, slik at kameraet automatisk fokuserer på ansikter i bildene.

Utdrag fra pressemelding fra Samsung:


G800 - Verdens første med optisk zoom

På den ene siden ser den ut som et kamera. G800 er kameramobilen som videreutvikler mulighetene til å fotografere med mobilen. Med G800 blir det enkelt å fange øyeblikkene. Så fort linsebeskyttelsen på fronten skyves til siden er kameraet klart til å fange bilder, og autofokusen aktiveres umiddelbart. Optisk zoom er vanlig i dagens digitalkameraer. Men G800 er verdens første kameramobil med 3x optisk zoom. G800 har innebygd xenon-blits. Den har makro, eksponeringskompensasjon, flere valgmuligheter for å måle eksponering, mulighet for å låse autofokusen og mye mer. G800 har ansiktsgjenkjenning, slik at ansikter automatisk blir skarpe uavhengig av hvor på bildet de befinner seg. En panoramafunksjon gjør det mulig å sette sammen bilder. Motivprogrammene gjør det mulig å tilpasse innstillingene til ulike situasjoner, slik som sportsfotgrafering eller fotografering i snødekte omgivelser.

G800 har ett nytt kameraorientert menysystem som også støtter smarte snarveier. Praktisk for eksempel for aktivering av blits. Telefonen har dessuten en funksjon som nedskalerer bilder, slik at bilder enkelt kan deles via MMS.
Selv om kameraet er utgangspunktet for G800 finnes naturligvis også de andre funksjonene der: Video, RDS-radio, musikkspiller med digital forsterker fra Bang & Olufsen Ice Power og automatisk synkronisering av musikkfiler med datamaskinen, MTP. G800 er også Samsungs første som støtter mobilt bredbånd opp til 7,2 Mbps (HSPA). En morsom detalj i G800 er bloggfunksjonen der man kan legge opp både bilder og video på nettet via ShoZu.

G800 støtter 3G og mobilt bredbånd opp till 7,2 Mbps (Hsdpa). Kamera med fem megapiksler. VGA-kamera for videosamtale. 2,4 tommer QVGA-skjerm. Fullverdig nettleser. Plass til minnekort. Mål: 101 x 51,1 x 18,8 millimeter. Pris i butikk vil være ca 4500 kroner. G800 vil finnes i butikk i november.

G600 - Slank og lekker

G600 er den slanke og lekre kameramobilen - 14,9 millimeter tynn.
Med fem megapiksler, autofokus, makro, og en kraftig lysdiodebasert
fotolampe er den klar til å fange inn uventede situasjoner. Her finnes også morsomme bildeeffekter og en panoramafunksjon som gjør det mulig å sette sammen bilder.
G600 er allroundmobilen med det meste – musikk, radio og filsortering. Mobilen har også et nytt menyutseende med mange muligheter for å lage sine personlige menyer. En spesiell detalj er den innebygde lyssensoren som automatisk tilpasser skjermens lysstyrke og kontrast til omgivelsenes lysforhold, og dermed gjør det lettere å lese på skjermen.

G600 er en firebånds edge-mobil. Kamera med fem megapiksler. 2,2 tommer QVGA-skjerm. Plass for minnekort. Mål: 102 x 48 x 14,9 millimeter og veier 105 gram. Taletid på opp til 3,3 timer og standbytid på opp til 300 timer. Pris i butikk vil være ca 3800 kroner. G600 vil finnes i butikk i løpet av de nærmeste ukene.

Kommentarer