Canon Selphy ES2 og ES20

Canon annonserer to nye modeller i sin serie med SELPHY kompakte fotoskrivere.

Det dreier seg om to rimelige modeller: SELPHY ES2 (bildet), som erstatter TIPA-prisvinneren SELPHY ES1, og søstermodellen SELPHY ES20.

Utdrag fra pressemelding fra Canon:

Med elegant og plassbesparende design gir begge modeller bedre brukervennlighet og problemfrie utskrifter. Canons Easy System, som bruker praktiske, integrerte farge- og papirkassetter, kompletteres av ettrykksbetjening og sjenerøs 50-arks kapasitet. DIGIC II-prosessoren sikrer raske utskrifter med fotokvalitet, mens omfattende kreative utskriftsalternativer kommer frem på en stor LCD-fargeskjerm, enten 3,0” (SELPHY ES2) eller 2,5” (SELPHY ES20). For å oppnå større brukervennlighet, har SELPHY ES2 Canons intuitive Easy-Scroll Wheel som gir full kontroll med alle sentrale funksjoner.
 • Canon SELPHY ES2 har anb. utsalgspris inkl.mva 1.799,- og salgsstart er oktober 2007.
 • Canon SELPHY ES20 har anb. utsalgspris inkl.mva 1.599,- og salgsstart er november 2007.

Sentrale funksjoner:

 • Kombinerte farge- og papirpakker – Easy Photo Pack – med fargekoder for enkel identifisering.
 • 3,0" nedfellbar LCD-fargeskjerm (fast 2,5” på SELPHY ES20).
 • Easy-Scroll Wheel (kun SELPHY ES2).
 • DIGIC II-prosessering.
 • Direkteutskrift fra de vanligste minnekortformatene.
 • Dedikert Kreativ utskrift-knapp.
 • Bildejustering, inkludert Image Optimize, Image Trim, Mine farger og forbedret
  funksjon for korrigering av røde øyne.
 • Trådløse utskrifter via IrDA (kun SELPHY ES2) og Bluetooth-adapter (tilleggsutstyr).
 • Ekstra batteripakke (kun SELPHY ES2).

Enkle utskriftsfunksjoner
For praktiske, problemfrie utskrifter , bruker SELPHY ES2 og ES20 Canons Easy Photo Pack; integrerte farge- og papirkassetter som gir tilstrekkelig blekk og papir til 50 utskrifter og gjør det enkelt med påfyll eller å bytte format. Du kan velge mellom tre ulike utskriftsformater og det valgte formatet kan skrives ut i farger eller sort/hvitt. I tillegg er alle pakkene fargekodet for enkel identifisering, med en merkelapp som kan presenteres i butikken når det er på tide å kjøpe mer. Kassettene kan skiftes raskt og enkelt, også når de er halvfulle. Ettersom både farge og papir oppbevares inne i skriveren, er faren for ødeleggende støv minimal.

Brukervennligheten er økt med en rekke sentrale funksjoner. SELPHY ES2 har fått en større skjerm enn forløperen med en nedfellbar 3,0" LCD-fargeskjerm, mens SELPHY ES20 har en 2,5" fast LCD-fargeskjerm. Begge gir optimal forhåndsvisning av bilder og enklere redigering. Kontrollknappene er forenklet, og SELPHY ES2 har Canons intuitive Easy-Scroll Wheel for rask bildevisning og valg av funksjoner. Begge skrivere har praktiske bærehåndtak, og for at du skal kunne skrive ut når og hvor som helst, har SELPHY ES2 også en ekstra batteripakke.

Design i sentrum
I likhet med den elegante, vertikale designen til SELPHY ES1, har både SELPHY ES2 og ES20 en kompakt design hvor papiret kommer ut på toppen av skriveren. Dermed elimineres behovet for en plasskrevende papirkassett. Med sine moderne linjer og attraktive fargetoner i cappuccino (SELPHY ES2) og hvitt (SELPHY ES20) passer skriverne inn i ethvert hjem.

Kvalitetsutskrifter
Begge modeller bruker en eksepsjonell skrivehodeteknologi for å produsere kvalitetsutskrifter med høy oppløsning og glanset overflate. Minimal kornethet og profesjonell fargegradering sikres med en dye-sublimeringsbasert utskriftsprosess som genererer opptil 16,8 millioner farger og som sørger for at utskriftene er tørre i det øyeblikket de kommer ut av skriveren. Bildene har et varig, glanset belegg som beskytter mot vann, olje, gass og fingeravtrykk. Ved lagring i fotoalbum bevarer utskriftene sin kvalitet i opptil 100 år.

I likhet med SELPHY ES1, er Canons kraftige DIGIC II-bildeprosessor integrert i begge modeller. Dermed sikres avansert prosessering av alle bilder og du er sikret optimal bildekvalitet. Dette kompletteres av Canons forbedrede Auto Image Optimisation, som automatisk korrigerer vanlige feil: Ansikter kan lysnes uten at bakgrunnsnivået påvirkes, og både over- og undereksponeringer registreres og justeres for å oppnå bedre resultater.

DIGIC II gjør også SELPHY ES2 og ES20 meget responsive. Forbedrede prosesseringsalgoritmer gir raskere oppstarttid, og kortlesning og bildevisning er opptil ti ganger raskere enn på tidligere modeller.

Gjør mer - uten PC
Begge modeller har en rekke raske, enkle direkteutskriftsfunksjoner: PictBridge-kompatibilitet, kortleser for de vanligste minnekortformater og en Bluetooth-adapter (tilleggsutstyr) for trådløse utskrifter fra mobiltelefoner. SELPHY ES2 gir også trådløs forbindelse via IrDA. Disse alternativene er tilgjengelige med SELPHY-seriens mest brukervennlige grensesnitt; en forbedret design av kontrollpanelet og intuitive menyer på 24 ulike språk.

I tillegg til nyttige redigeringsalternativer som forbedret funksjon for fjerning av røde øyne, bildebeskjæring og Mine farger-effekter, kan du transformere bildene dine med en dedikert Kreativ utskrift-knapp. Denne gir mulighet for en rekke flotte albumdesign, kalendere og imponerende Multi-Layout-utskrifter, i tillegg til morsomme bildeeffekter som snakkebobler, utklippsbilder og rammer. SELPHY ES2 har også et utvalg filtereffekter som Faded Edges, Soft Focus og Star Lights.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar