Canon og Apple inviterer til gratisseminar

Canon og Apple inviterer foto- og videointeresserte til Fabrikken i Oslo 18. og 19.september for å lære av profesjonelle i fotobransjen. Det vil bli gitt gode råd om hvordan ta bedre bilder, og vist løsninger for lagring, bearbeiding og publisering av bilder og videoer.

Et annet nytt og spennende tema som presenteres, er bruk av stillbilder i filmproduksjon.

På gratisseminarene kan også alle bli kjent med de nyeste foto- og video-løsningene. Av produkter kan nevnes de nye EOS-modellene EOS 40D og 1Ds Mark III, Apple Aperture og Final Cut Pro 2.

Pressemelding fra Canon Norge:

Kompetente foredragsholdere
Fotograf Marcel Leliënhof forteller hvordan han jobber under ulike fotooppdrag. Leliëhof har erfaring fra både i inn- og utland, og hans arbeider spenner bredt fra bokprosjekt med Norsk Folkehjelp, utstillingsprosjekter, reklame og redaksjonelt til regi av musikkvideoer. I tillegg kommer Per Johan Næsje, som ved hjelp av Canon videokamera og EOS- objektiver har dokumentert noen av de farligste villdyrene i norsk natur.

Populære digitale systemkameraer
EOS-kameraene er de mest populære digitale systemkameraene på markedet, og det er veldig moro å gi våre kunder mulighet til å få enda mer ut av sine EOS-kameraer, sier Lene Finstad, markedsdirektør i Canon Consumer Imaging, Norge.

Hvor:
Fabrikken, Nedregate 7, 0551 OSLO

Når:
Tirsdag 18. september 2007
Kl. 09.30 - 11.30 EOS og Apple Aperture
Kl. 13.30 - 15.30 Apple Final Cut Pro 2 og videoprodukter fra Canon
Kl. 17.30 - 19.30 EOS og Apple Aperture

Onsdag 19. september 2007
Kl. 09.30 - 11.30 EOS og Apple Aperture
Kl. 13.30 - 15.30 Apple Final Cut Pro 2 og videoprodukter fra Canon

Utstilling
I samarbeid med forhandlere og partnere vil vi begge dager ha en åpen utstilling hvor man kan se og prøve Apple- og Canon-produkter. Her vil det bli demonstrert et stort utvalg foto- og videoprodukter, programvare for lagring, redigering og publisering i tillegg til profesjonelle utskriftsløsninger. Dessuten vil Marcel og Per Johan også tidvis være tilgjengelig på utstillingen utenom selve seminarene.

Utstillingens åpningstider:
Tirsdag 18. september: 09:00 – 21:00
Onsdag 19. september: 09:00 – 17:00
Påmelding og mer info (Merk begrenset antall plasser):

http://www.canon.no/eosdiscovery/
http://web.mac.com/seminarer/ (Via Apple.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar