Interpoleringsverktøy oppdateres

Onone melder at selskapets Photoshop-tillegg for interpolering av bilder, Genuine Fractals og Genuine Fractals Print Pro, har fått versjonsnummer 5.0 og blitt kompatibelt med CS3. Oppdateringen innebærer forbedret skalering, høyere ytelse, nytt grensesnitt og nye funksjoner.

I følge selskapet kan man med den nye versjonen skalere bilder helt opp til 1000 prosent uten å tape bildekvalitet.

Programmet har eksistert i ti år og er med Photoshop CS3 blitt såkalt Universal Binary, som i praksis betyr at man kan kjøre i full hastighet på alle Apples Intel- og Power PC-baserte maskiner. Den nye versjonen støtter også datamaskiner med flere prosessorer og aksellerasjonsteknikker, som fører til at skaleringen kan foregå opptil fem ganger raskere enn med tidligere versjoner. En annen nyhet er at skaleringen kan skje lagvis i Photoshop, slik at de ulike lagene ikke må slås sammen før interpoleringen utføres.

Andre funksjoner er innebygd oppskarping, simulering av filmkorn og støtte for Photoshops funksjonsmakro. Genuine Fractals 5.0 har støtte for 8 og 16 bit samt gråskala, og Pro-versjonen støtter også fargerommene cmyk og lab.

AGI

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar