Workshop i Arles

Dag Spant, Isidor Åstrøm og assistent Arild Bergseth, inviterer til en spennende uke på den verdenskjente fotofestivalen i Arles.

Fotofestivalen holder en høy kvalitet og har et program som sterkt appellerer til fotointeresserte. Festivalen sammen med Dag og Isidors opplegg bør bli en stor opplevelse.

Innholdet vil bli tilpasset festivalens program, og gir også rikelig med tid til å nyte øvrige tilbud under Festivalen.

Dag Spant er en erfaren fotograf som i dag hovedsakelig jobber som reklamefotograf og med egne prosjekter. Fra det elegante reklamebilde til det mer bizarre. Han legger stor vekt på å søke nye måter å utvikle sitt bildespråk. Se hans nettside : www.spant.no

Isidor Åstrøm er en veletablert reklamefotograf med tunge viktige kunder. Videre har han meget interessante kunstprosjekter. Han underviser også mye både i kreativ utvikling, visualitet og Photoshop. Han har holdt en rekke foredrag både i Norge og i utlandet. Isidor er også en kjent ”Photoshop-guru”. Se hans nettside: www.isidor.no

Arild Bergseth fra Lars Farnes AS er en fagmann innenfor teknikk, han underviser også mye, og bringer med seg hele sin erfaring og kunnskapsbredde til Arles.

FOTOFESTIVALEN:
Fotofestivalen i Arles er en av verdens største festivaler innen foto, fri for produsenter og leverandører av fotoutstyr. Her vises mange fotoutstillinger, utendørs lysbildeshow, hver kveld er det forestilling i et stort gammelt romersk amfiteater, bildediskusjoner og muligheter for mappevisning for de store fototidskriftene og forlag.

En slik samling av over 60 fotoutstillinger vil være en svært stor inspirasjonskilde til egen utvikling. Utstillingene har en enorm spennvidde i innhold, og holder alle et høyt nivå.

I tillegg til det offisielle programmet kan man delta på det alternative arrangementet www.voiesoff.com med sine utstillinger og aktiviteter. Se også fjorårets utstillingsprogram på: www.rencontres-arles.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar