Nikon øker servicekapasiteten i Norge

Nikon Norge har inngått avtale med et nytt serviceverksted for det norske markedet. Fra 1. mars vil selskapet Camera & Videoteknikk AS i Bergen håndtere service og reparasjon av alle kameraer samt tilbehør fra Nikon.

Mens Camera & Videoteknikk vil håndtere alt Nikon utstyr fra de enklere konsumentkameraene til det mest avanserte proff utstyret, ønsker Interfoto, Nikons eksisterende servicepartner på Høvik utenfor Oslo, å trappe ned konsumentproduktene og konsentrere seg om service på Nikons utstyr for profesjonelle brukere. www.interfoto.no. Overgangen forventes å være gjennomført 1. Juli 2007.

- Vi ønsker å strømlinje serviceprosedyrene våre og få større verkstedkapasitet, sier country manager Bjørn Mangset i Nikon Norge. – Camera & Videoteknikk er en stor servicespesialist som har et godt rykte i bransjen. De håndterer dessuten service av en lang rekke kamera merker, noe som gjør servicehåndteringen enklere for våre forhandlere. Samtidig beholder vi Interfotos sterke kompetanse innen profesjonelle produkter og nærheten til profesjonelle Nikon brukere på Østlandsområdet.

Nikons målsetning er 5 arbeidsdager for service i proffsegmentet og 10 arbeidsdager i forbrukermarkedet, regnet fra når utstyret er levert inn på verkstedet til det kan sendes ut.

For å få utført service og reparasjoner på Nikon kamera – og tilbehør kan eierne som vanlig kontakte sin forhandler, alternativt et av Nikon sine autoriserte verksteder.

www.camera.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar