Bærbare medieavspillere

Amobil.no har testet bærbare medieavspillere fra Creative, Thomson og Archos med tanke på brukervennlighet, video-/audio-kvalitet, samt hvor flink spilleren er til å takle ulike filformater.

Best ut kommer Creative Vision, en spiller som hever seg over de andre i testen med en skjermoppløsning på 640 x 480 piksler. Sett ved siden av hverandre er kvalitetsforskjellen svært tydelig. Spesielt gjelder dette i menyene, som har mye jevnere grafikk og er mer oversiktelige.


Ellers konkluderer testen blant annet slik:

Den høye skjermoppløsningen merkes selvsagt også når du ser på video. Mens du ser hvert skjermpunkt ganske tydelig både på Archos 404 og Thomson X3030, er Vision sylskarp og klar. Litt trekk får Vision likevel på dette punktet. Skjermen virker litt blassere i fargene, og ikke fullt så lyssterk som de to andre. Kontrasten er også litt for høy.

Vision og Thomson x3030 var de to spillerne som taklet flest av våre testfiler. Såvidt vi kunne se taklet de begge de samme filene. Dette er trolig fordi vi i begge tilfeller brukte Windows Media Player til overføring. Med unntak av noen gamle .avi-filer lot så godt som alt seg spille av.

Som mp3-spiller er Vision selvsagt for stor, og ikke minst tung, til å dra med seg rundt. Men om du først har den med deg, fungerer den storveis. Musikkbiblioteket er kanskje det aller beste på markedet i dag, og lyden er helt på topp.


Test - Bærbare videospillere - Amobil.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar