Olympus E-330 og μ 720 SW

Olympus E-330 er et digitalt speilreflekskamera med verdens første Live View LCD-skjerm, mens Olympus μ 720 SW er interessant i kraft av en vanntett, støtabsorberende konstruksjon. Med disse modellene viser Olympus nye veier for forbedringer innen kameradesign.

En vesentlig svakhet ved tradisjonelle speilreflekskameraer er at LCD-skjermen ikke viser opptaksbilde under fotografering. Slik var det inntil Olympus lanserte sitt E-330 med det revolusjonerende Live View LCD-konsept. Ikke bare løste Olympus et irriterende problem, de fant to ulike metoder for å løse svakheten og implementerte begge i E-330.

Gjennom å være en del av Four Thirds objektivsystem, anerkjent for gode optiske kvalitet, har E-330 en solid plattform for utsøkt bildekvalitet. Dette understøttes av kameraets 7,5 Mp NMOS Live View bildebrikke med Olympus-oppfinnelsen Supersonic Wave anti støvfilter.

E-330 har naturligvis full automatisk kontroll, samt et eksepsjonelt stort utvalg av manuelle valg for den ambisiøse fotograf. Blant de mange toppnoterte ytelsene er serieopptak med 3 b/s, et avansert lysmålingssystem for høylys- og skyggeområder, histogram med markeringer for over- og undereksponering mm.

Det mini-kompakte Olympus μ 720 SW er et 7 Mp digitalkamera for hele familien, med et 3x zoomobjektiv fullt integrert i kameraet, uten utstikkende detaljer. Takket være et robust kamerahus kan det motstå fall fra opptil 1,5 m høyde og kan brukes under vann ned til 3 m uten undervannshus. Kameraets Bright Capture Technology og intuitive menysystem på den klare 2,5? LCD-skjermen gjør kameraet enkelt og komfortabelt i bruk. Også med hensyn til bildekvalitet vil 720 SW imøtekomme de fleste krav.

Den internasjonale DIWA-gruppen har foretatt uavhengige tester i henhold til den nådeløse DIWA testprosedyren og resultatene etterlot ingen tvil. Både E-330 og mju 720 SW er eksempler på innovativ nytenkning med det mål å imøtekomme publikums ønsker og behov. Den samstemte dommen fra DIWA ble en velfortjent gullmedalje til begge disse kameraene fra Olympus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar