xD-Picture Card med 2 GB

Olympus har nå annonsert introduksjonen av et nytt Type M kort i serien xD-Picture Card, - et avansert og ultra-kompakt minnekort designet for digitale kamera. Med en lagringskapasitet på 2GB, har M-XD2GM kortet det største minnet blant xD-kortene til dags dato.

Det nye kortet vil være tilgjengelig allerede i august/september 2006.

Utdrag fra pressemelding fra Olympus Norge:

Utviklingen innenfor avanserte video-opptak i digitale kamera sammen med stadig høyere ønsker om økt bildekvalitet ? driver utviklingen av digitale lagringsmedium mot generell høyere ytelse.

Olympus M-XD2GM Type M kortet kan altså lagre 2GB med data på et kort som kun er 25.0 mm (B) x 20.0 mm (H) x 1.7mm (D) i størrelse.

Ved bruk av et 8 mega-pixel Olympus kamera i HQ modus vil kortet kunne lager ca. 1000 bilder?

I tillegg til at kortet støtter den unike muligheten man har i Olympus Panorama funksjonen, kan man ? ved å legge inn den medfølgende koden i Olympus Master softwaren (versjon 1.4 eller sener) benytte de populære 3D-, oljemaling-, akvarell-, eller tegneserie effektene som nå ligger i softwarepakken. Man får til og med et par 3-D briller på kjøpet? ?

M-XD2GM har blitt designet for å benytte den siste teknologien for høy-kapasitets-lagring basert på den såkalte Multi-Level Cellen.

Viktigste spesifikasjoner
  • Multi-Level Celle teknologi for høy-kapasitets-lagring
  • Ultra-kompakt størelse: 25.0 mm (B) x 20.0 mm (H) x 1.7mm (D)
  • 2GB lagringskapasitet
  • Panorama og flere kunstneriske funksjoner
  • 3D briller inkludert I esken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar