Logitech webkamera med bedre bildekvalitet

Logitech lanserer QuickCam Ultra Vision webkamera, som tilbyr en virkelighetsnær videosamtaleopplevelse. Logitechs nye webkamera har en 1.3 megapixel sensor og støtter High-Definition (HD) video format, noe som også tillater brukere å lage videoklipp og å se dem i widescreen format.

Utdrag fra pressemelding:

Oppgradert QuickCam Line-up
Logitech har også oppgradert andre medlemmer av deres prisvinnende portefølje av webkameraer, lagt til nye teknologier og egenskaper som gjør videokommunikasjon enklere og mer naturlig enn tidligere. Logitechs performance webkameraer ? QuickCam® Fusion?, QuickCam® Sphere? og QuickCam® Pro 5000 produkter ? inkluderer nå Logitech RightLight 2 teknologi og muligheten til å ta opp HD video. Det nydesignede mellomklasse kameraet QuickCam Communicate STX webkamera har et innovativt visir som kan felles ned foran linsen for å skjerme om privatlivet dersom det ønskes, og som når den åpnes kan lansere den direkte meldingsapplikasjonen med video, man ønsker (Windows Live? Messenger, Skype® Video, Yahoo!® Messenger, eller AOL® Instant Messenger?) og mute videostrømning når den felles ned. Logitechs redesignede QuickCam® programvare er inkludert i alle de nye webkameraene, komplett med et nytt ikonbasert grensesnitt som gjør det enklere å få tilgang til alle kameraets innstillinger og egenskaper, inkludert den populære Logitech® Video Effects? programvaren.

Logitech RightLight 2 teknologi
Logitech RightLight 2 teknologi er et system bestående av maskinvare og programvareteknologier som på en intelligent måte optimerer videoinstillingene ved dårlige lysforhold, slik som når et vindu lager vanskelig side- eller baklys. Den banebrytende teknologien justerer automatisk etter disse forholdene, noe som bidrar til å forbedre video-opplevelsen. Teknologien er en forsterking av Logitechs første generasjon RightLight teknologi, som føyer seg etter svake lysforhold.

QuickCam Ultra Vision
QuickCam Ultra Vision webkameraer vil være tilgjengelig i begynnelse av august til en veiledende pris på kr. 1,349 inkludert moms. Kameraets linsesystem har fem ekstra store linser, flere i glass, og gir en eksepsjonell skarp og klar video. De fleste webkameraene på markedet har kun plastlinser som gir bilder som virker fjerne og ofte uklare. I tillegg, ved å ha en f-stop setting på 1.6 ? de fleste webkameraer på markedet har en f-stop setting på 2 eller større ? kan QuickCam Ultra Vision webkamera fange mer lys, og produserer mer bildedetaljer i dimmede lysforhold, eller ved bak- og side lys.

Det enestående webkamera designet inkluderer det beste materialet Logitech noensinne har lagt inn i et webkamera. I tillegg til glasslinse, trekker detaljer i krom oppmerksomhet til den innebygde mikrofonen, linsehus og kantene til det sylinderformede webkameraet. Hver kant har en knapp ? en som åpner et speilvideovindu slik at man kan sjekke sitt eget bilde før en deltar i en videosamtale, og en annen til å ta raske bilder. Webkameraet har også en lyseblå lysende ring som omgir en Logitech logo, som tennes når kameraet er i bruk.

Slik som med Logitechs andre ytelseskameraer, Logitech QuickCam Ultra Vision webkamera inkluderer Logitech® RightSound? teknologi og Logitech Video Effects programvare. Logitech RightSound teknologi kombinerer webkameraets mikrofon med en akustisk ekkofjernings programvare, og tilbyr brukerne fleksibiliteten til å ha videosamtale uten å ha på et headset. Integrert i webkameraets programvaredrivere, eliminerer Logitechs avanserte programvarealgoritmer ekko laget av kameraets mikrofon og høyttalere som er i nærheten.

Logitechs Video Effects programvare, som virker sammen med populære webkamera applikasjoner, tillater brukere å forandre seg selv til tredimensjonale animerte karakterer (avatarer) som mimer presise ansiktsuttrykk, eller legger til utstyr på skjermbildet, slik som briller, skjegg eller en krone.

QuickCam Sphere MP
Den oppgraderte versjonen av QuickCam Sphere MP webkamera, med RightLight 2 teknologi og støtte for HD video, vil være tilgjengelig i begynnelsen av august til en veiledende pris på kr 1,099 inkludert moms. Det prisvinnende designet inkluderer et motorisert kamerahode som, kombinert med en intelligent ansiktssporingsprogramvare, følger et objekt opp og ned, eller til høyre og venstre, ettersom personen skifter stilling på stolen eller fjerner seg fra rommet. Kameraet kan dekke 190 grader horisontalt og 100 grader vertikalt i et rom. QuickCam Sphere MP webkamera inkluderer en vektbase og en 22.9cm stand, slik at kameraet kan heises opp til øyenivå på en stasjonær pc.

QuickCam Fusion
Logitechs populære QuickCam Fusion webkamera har alle de avanserte teknologiene som er inkludert i QuickCam Sphere MP ? en ekte 1.3 megapixel sensor, Logitech RightLight 2 teknologi, støtte for HD video, Logitech RightSound teknologi, og Logitech Video Effects ? men det inkluderer også en clip som kan festes på en flatskjerm eller hvile på en tradisjonell skjerm. Det har også en knapp som kan ta snapshots. Den nye versjonen av QuickCam Fusion webkamera vil være tilgjengelig i begynnelsen av august til en veiledende pris på kr 949 inkludert moms.

QuickCam Pro 5000
Med Logitechs ikoniserte øyeepledesign, gir det populære QuickCam Pro 5000 webkamera VGA videokvalitet som er forsterket i hvilket som helst lys takket være RightLight 2 teknologi. Det har også Logitech RightSound teknologi og Logitech Video Effects, som gir beste verdi for pengene. Den nye versjonen av QuickCam Pro 5000 webkamera vil være tilgjengelig i begynnelsen av august til en veiledende pris på kr 699 inkludert moms.

QuickCam Communicate STX
I tillegg til sin nye unike integrerte visiret som kan felles ned foran linsen for å skjerme om privatlivet dersom det ønskes, har middelklasse QuickCam® Communicate STX? også VGA oppløsning (640-by-480 pixels), tilpasser seg dårlige lysforhold med den originale Logitech RightLight teknologien og har Logitech RightSound teknologi. Disse avanserte funksjonene er kombinert til en veiledende pris på kr 469 inkludert moms, og vil være tilgjengelig i begynnelsen av august

Logitech Produkter > Webkamera og videoenheter > Kameraer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar