Fotoworkshop med Dag Spant

Dag Spant og Inspiratour /(Leirskole for voksne) inviterer til en ukes workshop under Fotofestivalen i Arles, Provence, 1. ? 8. juli 2006.

Workshopen retter seg mot fotografer og fotointeresserte med grunnleggende kunnskaper i Photoshop, som ønsker å videreutvikle seg selv både visuelt, teknisk og mentalt innenfor foto.

Dag har holdt fotoworkshops i Frankrike i en årrekke, og hadde i fjor en meget vellykket workshop under fotofestivalen i Arles. Fotofestivalen holder høy kvalitet og har et program som sterkt appellerer til fotointeresserte.

Workshopen er basert på å frigjøre kreativitet hos deltakerne. Dag legger opp til undervisning gjennom hele uken i bl.a. "street-photography" og portretter, og viser hvordan han jobber med bildene sine i Photoshop. Innholdet vil bli tilpasset festivalens program, og gir også rikelig med tid til å nyte øvrige tilbud under Festivalen.

Dag Spant er en erfaren fotograf som i dag hovedsaklig jobber som reklamefotograf og med egne prosjekter. Fra det elegante reklamebilde til det mer bisarre bildeuttrykk. Dag legger stor vekt på å søke nye måter å utvikle sitt billedspråk. Se hans oppdaterte nettside: www.spant.no. Arild Bergseth er en fagmann innenfor teknisk utførelse, og bringer med seg hele sin erfaring og kunnskapsbredde til Arles.

Programmet for årets Festival er ennå ikke helt klart, men kan etter hvert sees på: www.rencontres-arles.com

Se noen av tidligere års utstillinger i de mange fantastiske utstillingslokalene på: www.rencontres-arles.com

Fotofestivalen i Arles er en av verdens største festivaler innen foto, fri for produsenter og leverandører av fotoutstyr. Her vises mange fotoutstillinger, utendørs lysbildeshow, hver kveld forestilling i et stort gammelt romersk amfiteater, bildediskusjoner og muligheter for mappevisning for de store fototidskriftene og forlag.

En slik samling av over 60 fotoutstillinger vil være en svært stor inspirasjonskilde til egen utvikling. Utstillingene har en enorm spennvidde i innhold, og holder alle et høyt nivå.

I tillegg til det offisielle programmet kan man delta på det alternative arrangementet voiesoff.com med sine utstillinger og aktiviteter. Hele byen syder og koker av foto og vi skal være midt i festivalen i mange dager. Opplevelsen av å sitte på "Place van Gogh" i sene kveldstimer blant kjente og ukjente fotografer engasjert i livlige diskusjoner må oppleves!

Se ellers leirskoleforvoksne.no for mer informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar