Nettgalleri for digital kunst

Portable Gallery ble grunnlagt som en arena for digital kunst i de nordiske landene, først og fremst med tanke på musikk, film og fotografi. Galleriet sponses av PSP? (PlayStation®Portable), og du kan laste ned og se på kunsten helt gratis på PSP-systemet eller en PC.

Portable-gallery.com viser digital kunst fra det unge, nordiske kunstmiljøet, og den nye utstillingen viser ulike bidrag fra Norge, Danmark og Sverige.

Blant utstillerne er Martina Hoogland Ivanow, en av Sveriges mest anerkjente kunst- og motefotografer. Hun viser frem sin serie Spectators, et prosjekt som ble til samtidig som Speedway, med bilder fra Sverige og Finland. Speedway-serien ble vist på det kjente Natalia Goldin Gallery i Stockholm som en separatutstilling i 2004.

Digital kunst tar fysisk form
Portable Gallery planlegger å ta med det kunstneriske innholdet til et live publikum ved en offentlig utstilling i Stockholm til våren. Blant utstillerne er Ingen Frygt fra Island, Anders Trentemøller fra Danmark, Lauri Eriksson og Miikka Lommi fra Finland og Againstallodds, Jesper Waldersten og Nollapan med Åsa Riton fra Sverige. Det vil bli gitt mer informasjon om dette på et senere tidspunkt.

Portable Gallery.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar