Samsung Digimax i6

Samsung Digimax i6 ikke bare et digitalkamera, men også en det Samsung kaller en Portable Media Player, hvilket betyr at du kan laste filmer og musikk over på kameraet og spille det av som på en dedikert medieavspiller.

Digimax i6 kommer i mars til en pris rundt 2.900 kroner.

Utdrag fra pressemelding fra Aronsen as:

Samsung Camera har nylig introdusert et revolusjonerende 6 megapiksel digitalkamera med Samsungs eksklusive Digimax Converter-programvare som spiller av filmer og MP3-filer. Det banebrytende i6 gjør at brukerne kan se filmer, se musikkvideoer, se videoer, TV-show og til og med høre på musikk ? i tillegg til nytelsen av å ha en virkelig toppmodell av et digitalt kamera..

Ved hjelp av Digimax Converter-programvaren som ligger vedlagt kan brukerne med enkelhet høre på MP3-filer eller se på favorittvideoene sine på den store 2,5 tommer-skjermen. Den brukervennlige programvaren konverterer med enkelhet MPEG, AVI, MOV, WMV og ASF-filer slik at de kan sees på i6. For å nyte god musikk der og da, kan programvaren også konvertere MP3 og WAV-filer ved hjelp av noen lette steg. Den innovative programvaren gjør det mulig for brukerne å se tekst, justere skjermstørrelsen og kutte og strekke bilder slik at de passer skjermen som ønsket.

I hjertet av i6 er et 6 megapiksel-kamera som måler 3.7" x 2.4" x 0.7", og kameraet har et display på 2.5 tommer med høy oppløsning. For å sikre optimal bildekvalitet har i6 integrert en 3x optisk zoomkapasitet (tilsvarende 39-117mm i 35mm-format) med Samsungs eksklusive SHD linse-teknologi.

Digimax i6 er utstyrt med Samsungs toneangivende Advanced Shake Reduction-teknologi (ASR) som hjelper til med å redusere rystelser fra hånden. ASR-telnologien bidrar til å lage bedre bilder og gir forbedret klarhet i bildene. Uønsket konsekvens av håndbevegelse blir kort sagt elektronisk kompensert. ASR sørger også for bedre fargegjengivelse i miljøer med dårlig lys og når det ikke er ønskelig å bruke blitz. Med et knappetrykk bruker teknologien algoritmer for å tolke skarphet og fargeinformasjon for deretter å skape et bilde som ser ut som det er tatt med blitz. Siden blitzen ikke er i bruk blir bi-effekter, som røde øyne, forhindret.

I tillegg til å kunne spille av video kan i6 også lage video i det høykomprimerte, høykvalitetsformatet MPEG-4. Kameraet kan ta opp i VGA (640 x 480) med 30 bilder i sekunder. Det gir en jevnere video og et større utseende av videoen på LCD- og TV-skjermer. For å få mer stabile opptak leveres i6 med en videostabilitetsfunksjon som automatisk oppdager og korrigerer mindre horisontale og vertikale kamerabevegelser. For enda bedre kontroll av opptakene er det mulig å pause og gjenstarte opptakene når som helst. En innebygget redigeringsfunksjon gjør det mulig å redigere videoopptaket direkte i kameraet.

Samsung i6 leveres med mange spesialfunksjoner for kreativ kontroll i kameraet. Her finnes fargeeffekt, highlight, Photo Frame, negative og Composite shot. Color effects inkluderer S/H, sepia, blå, grønn og rød.

For å få tatt krystallklare bilder under alle forhold er i6 utstyr med 11 forskjellige scenemodus, blant dem natt, portrett, barn, landskap, close-up, soloppgang, baklys, fyrverkeri, strand og snø, og tekstgjenkjenning. Tekstgjenkjenning er en funksjon som er unik for Samsungs digitale kameraer. Funksjonen gjør at brukeren kan ta bilder av dokumenter som bøker, aviser og magasiner og deretter hente ut tekst fra det nylig tatte bildet ved hjelp av Digimax Reader-programvaren.

For å sikre klarhet i bilder som blir tatt ? uansett distanse ? justerer Auto Macro-funksjonen distanse og fokus. Ved å benytte Macro-knappen kan brukerne innstille kameraet til automatisk å justere distanse og fokus mellom 5cm og uendelig. Samsung i6 har også et Super Macro-modus som gjør at man kan fotografere ting så nært som 1cm.

Alle Samsung digitalkameraer har en innebygget redigeringsfunksjon som gjør at brukerne kan redigere bilder uten å ha behov for en PC. Trimming-funksjonen kan brukes til å kutte vekk en uønsket del av et bilde, og bare den ønskede delen kan beholdes. Når det begynner å bli lite minne kan brukerne benytte Resize-funksjonen for å frigjøre litt plass. Bildene får da litt mindre størrelse og tar ikke så stor lagringsplass.

Rotasjonsfunksjonen gjør det mulig for brukerne å rotere et bilde i ønsket retning for deretter å lagre det.

Samsung i6 kommer med 45 MB internt minne og blir levert med ørepropper til bruk ved MP3-avspilling, et hendig ladesystem og et kraftig lithium ion-batteri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar