FotoWare Index Manager

Med sin Index Manager har det norske selskapet FotoWare etablert seg som leverandør til de største brukerne av arkivsystemer for digitale bilder. Index Manager virker sammen med selskapets øvrige programmer, FotoStation, FotoWeb og Color Factory.

Pressemelding fra Interfoto AS:

Index Manager har siden lanseringen i 1995, blitt etablert som den ledende høyhastighets søkemotoren for digitale mediearkiver i avis og publiseringsindustrien.

I mer enn 500 av de største avishusene verden over, utgjør Index Manager selve ryggmargen i arkivene. Samtidig har den massive veksten i bruk av digitale fotografier og mediefiler i alle sektorer de siste årene, bidratt til etableringen av Index Manager som den ledende løsningen for håndtering av stadig voksende digitale mediearkiver. Index Manager sørger for hurtig aksess og høyhastighets søk etter metadata, bidrar til effektivisering av prosessen med å arkivere filer, og fungerer som en nettverkskatalog og indekseringstjeneste for andre applikasjoner fra FotoWare (FotoStation, FotoWeb og Color Factory).

Index Manager 4.6 kan by på en rekke nye og forbedrede funksjoner:
  • Kjører som en tjeneste (service)
  • Indekserer med tilnærmet dobling av hastigheten
  • Forbedrer søkekvaliteten gjennom avanserte inkluder-/ekskluder-filtre
  • Forenklet oppsett og innstilling gjennom et nytt brukergrensesnitt
For å bidra til problemfri oppgradering av Index Manager fra versjon 4.5 til 4.6, har vi sørget for at Index Manager 4.6 er 100% kompatibel med konfigurasjonsfiler og indeksfiler fra versjon 4.5.

2005 har vært et ekspansivt år for FotoWare. "Etter mange lønnsomme år med solid vekst, øker vi nå farten og investerer i FotoWare-organisasjonen, både på utviklingssiden og innenfor distribusjon", sier Ole Christian Frenning, adm. direktør og grunnlegger i FotoWare. "I tråd med vår strategi om å forbli i forkant av utviklingen, har vi gjennomført en betydelig styrking av utviklingsavdelingen". I tillegg til eksisterende FotoWare salgskontorer i Norge og Tyskland, har FotoWare etablert seg også i Storbritannia og Frankrike i løpet av 2005. "Vi har nå et solid fotfeste i nøkkelmarkeder hvor vi ønsker å være tilstede med egen organisasjon", konkluderer Frenning. Foruten egne salgskontorer, har FotoWare et globalt nettverk av uavhengige distributører som sørger for tilstedeværelse i over 40 land.

FotoWare Index Manager - High speed search engine for digital media archiving.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar