Epson P-4000

Epson Multimedia Storage Viewer P-4000 får 80 GB harddisk, noe som gir plass til et par ti-tusen bilder i JPG-format, eller videoopptak (Motion JPEG og MPEG4) og musikk (MP3 og ACC). P-4000 har en integrert spalte for Secure Digital og CompactFlash-kort, eller man kan benytte andre korttyper via et adapter.

P-4000 vil koste i underkant av 7.000 kroner når den kommer i handelen i løpet av neste måned.

Pressemelding fra Epson Norge:

Epson lanserer nå oppfølgeren til EISA-prisvinneren P-2000 Multimedia Storage Viewer. Den oppgraderte versjonen P-4000 har en harddisk på 80GB, noe som gir plass til eksempelvis cirka 18.000 bilder på seks megapiksler.

Epson P-4000 Multimedia Storage Viewer er først og fremst et verktøy for profesjonelle og semi-profesjonelle fotografer som ikke ønsker å ta med en bærbar PC på fotooppdrag. Men i tillegg til lagring og fremvisning av bilder, kan P-4000 også brukes til å vise film og spille musikk for eksempel på reise. Den kan også kobles til TV, projektor eller PC når man ønsker å se bildene i enda større formater.

LCD-skjermen på 3,8 tommer har markedets høyeste oppløsning på 640 x 480 piksler, eller 212 piksler per tomme. Dette gir klare og skarpe bilder uavhengig av lysforholdene inne eller ute. Det oppladbare batteriet gir dessuten lang avspillingstid, mer enn tre timer uavbrutt i modus for lysbildefremvisning.

Med integrert minnekortleser for CompactFlash® (CF) og Secure Digital (SD) overføres bildene fra kameraet raskt og enkelt. I tillegg har P-4000 en USB 2.0-port for høyhastighets overføring av filer til PC eller Mac. Man kan også skrive ut direkte på alle Epson USB-kompatible skrivere.

P-4000 støtter flere RAW-formater sammenlignet med forgjengeren og viser bilder i både RAW- og JPEG-format fra de fleste digitale SLR-kameraer. Den kan også vise filmer i Motion JPEG og MPEG4 og spille musikk i MP3 og AAC-format.

Fakta om P-4000 Multimedia Storage Viewer:
  • PhotoFine-display (640 x 480 piksler, 212 piksler per tomme)
  • 80GB lagringskapasitet
  • Overfører filer direkte fra CF og SD minnekort
  • Skriver ut direkte fra alle kompatible Epson-skrivere via USB direct print
  • TV-avspilling via A/V ut-tilkobling
  • Stilig og holdbar, høykvalitets innramming i aluminium
  • Viser film (Motion JPEG&MPEG4) og spiller musikk (MP3&AAC)
P-4000 har en anbefalt utsalgspris på kroner 6.995 inkl. mva. og er ventet i salg i løpet av november.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar