Canon Digital IXUS 50 & 55

Forskjellene på Ixus 55 og Ixus 50 er små. Begge kameraene har de samme spesifikasjonen, og nesten de samme funksjonene. Ixus 50 mangler noen få programmer og mulighet til å bruke My Colors-funksjonene under videopptak.

Akam.no har testet kameraene, og etter testerens mening har ikke Ixus 55 noen konkrete mangler. Det kunne imidlertid vært litt bedre skarphet, litt mindre støy på høyere ISO og litt lengre batterilevetid. Det både Ixus 50 og Ixus 55 kan skilte med, er en rask seriebildefunksjon, at menyene er logisk bygd opp, og gir god brukervennlighet.

Både Ixus 55 og Ixus 50 er begge gode kameraer som kan anbefales til de som vil ha et godt gjennomført kamera med gode menyer, rask seriefunksjon og generelt få svakheter.

Akam.no - Test av Canon Digital IXUS 55.

Egenskaper Ixus 55

Oppløsning
En kraftig CCD-sensor på 5,0 megapiksler gir fotoutskrifter i opptil A3-format med flere muligheter for beskjæring i etterkant.

Ultrakompakt 3x optisk zoom
Det 3x optiske zoomobjektivet med UA-linser er utrolig kompakt og leverer krystallklar ytelse.

Visjonær teknologi
DIGIC II-prosessoren i Digital IXUS 55 gir rask og responsiv kameraytelse og fantastisk fargegjengivelse. iSAPS analyserer hvert enkelt motiv og optimaliserer viktige kamerainnstillinger før bilde tas. Resultatet er bilder med høy kvalitet i løpet av få øyeblikk.

Stor LCD-skjerm
Med en ekstra stor 2,5" LCD-skjerm er det en fryd å fotografere og se gjennom resultatene. Skjermens store visningsvinkel er praktisk når du vil vise noe til venner og familie. QuickBright lyser opp skjermen i situasjoner med mye lys, mens Night Display øker synligheten når det er lite lys, slik at det er enkelt å fotografere etter mørkets frembrudd.

Opptaksinnstillinger
Få perfekte bilder med en av de femten opptaksprogrammene. 7 forhåndsinnstilte spesielle scene-programmer gir flotte resultater ved vanskelige lysforhold. Med Mine farger kan du bruke spesielle fargeeffekter som er innebygd i kameraet, på bilder og filmer i sanntid.

Film
Lag ekstra lange (opptil 1 GB*) filmsekvenser i VGA-kvalitet med 30 bilder/sek og lyd. Vis dem frem til venner og familie på den store LCD-skjermen, eller koble til en TV for avspilling i fullformat. Ta opp raske actionscener i QVGA-kvalitet med 60 bilder/sekundet og analyser dem i sakte film.

Utskrift
Med Digital IXUS 55 er det lekende lett å skrive ut. Du kobler ganske enkelt kameraet til en PictBridge-kompatibel skriver, trykker på Print/Share-knappen, og du har en fargeutskrift i løpet av sekunder. Koble til en skriver i Canons SELPHY CP-serie og dra fordeler av avanserte utskriftsfunksjoner som for eksempel utskrift av ID-bilder og stillbilder fra film.

USB 2.0 Hi-Speed
Overfør bilder til PC-en raskt og enkelt med den superraske USB 2.0 Hi-Speed-tilkoblingen.

Redigere og dele
Med Canons ZoomBrowser EX (Windows) og ImageBrowser (Macintosh) som følger med, kan du redigere og organisere bilder, filmer og lysbildefremvisninger. CANON iMAGE GATEWAY** gir tilgang til 100 MB lagringsplass på Internett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar