Apple Aperture-seminar

I november arrangerer Apple et gratisseminarer for å vise fram Aperture, det første alt-i-ett post-produksjonsverktøyet for fotografer. Meld deg på, og finn ut hvordan du kan benytte deg av Aperture og Mac OS X Tiger for å få i stand en komplett arbeidsflyt som passer til et moderne, digitalt miljø.

24. november - Chat Noir, Klingenberggaten 5, 0161 Oslo

Utviklet for profesjonelle fotografer
Aperture er bygd fra grunnen av for profesjonelle brukere og inneholder en RAW-basert arbeidsflyt som gjør RAW like enkelt som JPEG. Du kan importere, redigere, katalogisere, organisere, retusjere, publisere og arkivere bilder mer effektivt enn noen gang før. Fra du overfører filene til du eksporterer dem kan du arbeide direkte med RAW-filene. Du trenger ikke å konvertere dem til et annet filformat før du viser, justerer og organiserer dem og skriver dem ut.

Aperture Apertures arbeidsflyt med fargestyring og fleksible designverktøy gjør det enkelt å lage imponerende prøvebilder, tilpassede utskrifter med flere bilder og websider som yter bildene dine rettferdighet. Aperture er finjustert for å maksimere fordelene du får med Macintosh-maskinvare og Mac OS X Tiger, og leverer imponerende hastigheter og kvalitet - enten du arbeider med RAW-, JPEG- eller TIFF-bilder.

Hvem passer seminaret for?
Dette seminaret er rettet mot fotografer som tar store mengder digitalbilder, spesielt i RAW-format. Hvis du er opptatt av metoder for å velge blant, organisere og ta sikkerhetskopi av store mengder slike bilder, er dette seminaret en mulighet til å finne en løsning som hjelper deg til å bli mer produktiv. Enten du er mote-, bryllups-, sports-, portrett-, kunst-, reklame- eller nyhetsfotograf, er dette seminaret for deg.

Dette lærer du
  • Finn ut mer om den solide og sikre plattformen som Apple leverer, og hvordan Aperture gjør deg i stand til å levere et best mulig produkt innen tidsfristen.
  • Se hvordan Aperture gjør RAW like enkelt som JPEG.
  • Finn ut mer om nyskapende bruk av vanlige verktøy som lupe og lysbord i et digitalt miljø, og hvordan Apertures ikke-destruktive bildebehandling gjør det mulig å være mer kreativ og fleksibel.
  • Finn ut hvordan du kan levere arbeidet ditt til kundene raskere ved hjelp av Apertures brukervennlige eksportverktøy.

Det er begrenset med plasser på Apple Pro Series-seminaret, så du bør melde deg på nå for å være sikker på å få plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar