Casio EX-S500

Casio Exilim EX-S500 et lekkert ytre, og et design så slankt at det går ned i enhver lomme. Likevel spørs det om konklusjonen ender med at det er det indre som teller. Kameraet er ifølge en test i Akam.no i tregeste laget og bildekvaliteten er ikke god nok.

Men, de som bare vil ha et lite og lekkert kamera, samtidig som ikke manglende skarphet i de fine detaljene og manuelle instillingsmuligeheter betyr all verden, kan finne noe å glede seg over her.

desverre lever ikke ytelsen ved fotografering helt opp, og menyene og bruk av knappene kunne vært bedre designet. Selv om responsen er hurtig, så blir det fort for mye trykking frem og tilbake i en fotosituasjon, med mindre man stoler hundre prosent på de ferdige programmene. Og ytelsen på seriefunksjonen skuffer noe. Når kameraet ellers er så hurtig, så er det litt rart at dette ikke er fulgt opp her.

Bildekvaliteten er ikke den beste. Det er ikke så mye støy på lav ISO, men skarpheten kunne klart vært bedre. Dette kameraet virker rett og slett uskarpt i mange situasjoner.


Akam.no - Test av Casio EX-S500

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar