Canon Ixus med Wi-Fi

Canon har lansert Ixus Wireless med mulighet for trådløs overføring til skriver eller PC over trådløst nett. Utseendemessig likner kameraet litt på Ixus 700, samtidig som spesifikasjonene er nærmest identiske med Ixus 50, hvilket innebærer 5 megapiksler, 2 tommers LCD-skjerm og 3x optisk zoom.

Med Digital IXUS WIRELESS tar den velkjente IXUS-stilen og ytelsen steget inn i den trådløse tidsalderen, og den trådløse støtten (IEEE 802.11b-standarden) gir digitale fotografer større fleksibilitet og flere muligheter. Digital IXUS WIRELESS har støtte for flere innovative funksjoner, inkludert automatisk trådløs bildeoverføring og trådløs betjening av kameraets opptaksfunksjoner fra en PC. Kameraet leveres med en trådløs skriveradapter (WA-1E) for umiddelbar trådløs utskrift direkte til PictBridge-kompatible skrivere.
Det lekre nye rammedesignet bygger på IXUS-designet og kompletterer kameraets trådløse funksjoner. Det kompakte Digital IXUS WIRELESS har en lekker sølvfarget finish og en stilig blå lysdiode som lyser ved trådløs kommunikasjon ? finesser som vil falle i smak hos alle med sans for avansert teknologi og stil. En 5,0 megapikslers CCD-sensor, et kompakt 3x optisk zoomobjektiv med UA-linser og Canons andregenerasjons DIGIC II-bildeprosessor sørger for suveren bildekvalitet. Andre funksjoner omfatter en lys LCD-skjerm på 2,0" og 14 opptaksinnstillinger for kreativ fotografering.

"Den trådløse nettverksteknologien er på full fart inn i de tusen hjem, og Canon forventer at trådløs støtte blir det neste store på det digitale fotomarkedet", sier Tom Larsen, produktgruppesjef i Canon Consumer Imaging, Norge. "Digital IXUS WIRELESS gir den frihet og brukervennlighet som forbrukerne forventer fra en trådløs enhet."
Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Trådløst og praktisk
Med Digital IXUS WIRELESS får du problemfri trådløs kommunikasjon og kan skrive ut og overføre bilder fra alle rom i hjemmet . Du kan raskt og enkelt registrere kameraet med opptil 8 mottakere, inkludert trådløse tilgangspunkt, for integrering i et eksisterende trådløst hjemmenettverk. Sentrale trådløse funksjoner omfatter:
? Trådløs direkteutskrift: Den forhåndsregistrerte trådløse skriveradapteren som følger med kameraet, settes inn i PictBridge-porten, og dermed er du klar til å skrive ut direkte til PictBridge-kompatible skrivere2 ? inkludert de kompakte bærbare fotoskriverne i SELPHY-serien. Brukeren kan også koble til trådløst via PC-en1 og angi at det automatisk skal skrives ut på fotoskriveren som er koblet til USB-porten.
? Automatisk overføringsmodus: Kameraet overfører automatisk hvert enkelt bilde etter hvert som du knipser, den medfølgende programvaren viser bildene på PC-skjermen umiddelbart, og du og vennene dine kan se på bildene i fullformat med det samme.
? Trådløst fjernopptak: Brukeren kan betjene opptaksfunksjonene på kameraet trådløst fra PC-en1 ? ideelt til uformelle festbilder eller fotografering av kjæledyr.

Sikkerhet
Digital IXUS WIRELESS bruker et sikkert kommunikasjonssystem som hindrer at uautoriserte brukere får tilgang til de trådløse overføringene. Kameraet har, i tillegg til industristandarden WEP, WPA-PSK med TKIP/AES-kryptering for utvidet datasikkerhet.

Oppløsning og optikk
Med en 5,0 megapikslers CCD-sensor har Digital IXUS WIRELESS nok oppløsning til at du kan skrive ut detaljerte fotoutskrifter i opptil A3-format. Kameraets 3x optiske zoomobjektiv (tilsvarende 35?105 mm i 35mm-format) har to UA-elementer (asfæriske linse med ultrahøy brytningsindeks) som gir en smal profil uten at det går på bekostning av bildekvaliteten.

Visjonær teknologi
DIGIC II-prosessoren gir rask og responsiv kameraytelse og bildegjengivelse. DIGIC II-prosessoren driver kameraets 9-punkts autofokussystem, som gir skarp fokus selv når motivet ikke er i sentrum i bildet. iSAPS-teknologien analyserer motivet og justerer kamerainnstillingene for hvert enkelt bilde for å sikre optimalt resultat.

Opptaksinnstillinger og spesialeffekter
Kameraets 14 opptaksprogrammer sørger for at du får suverene resultater i de fleste fotosituasjoner. Du kan velge blant Auto, Manuell, Digital makro, Portrett, Stitch Assist og Night Snapshot og 6 spesielle scene-programmer. Kameraet har også en filminnstilling for opptak av lange filmsekvenser (opptil 1 GB ) i VGA-kvalitetet med 30 bilder i sekundet og lyd. Digital IXUS WIRELESS har også Mine farger-funksjonen for større kreativ utfoldelse. Spesialeffekter som fargebytte eller egendefinert farge, lar deg angi foretrukket fargebalanse (rødt, grønt, blått og hudtoner) for bildet i kameraet, og du kan se resultatet på LCD-skjermen mens du fotograferer stillbilder eller video.

Avspillingsfunksjoner
Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden
Canons intelligente retningssensorteknologi oppdager om du holder kameraet på høykant, og roterer automatisk bildene slik at de vises riktig under avspilling. Du kan også lage flotte lysbildefremvisninger i kameraet og vise dem på kameraets 2,0" store opplyste LCD-skjerm eller i fullformat på TV-skjermen ved hjelp av AV-tilkoblingen (kabel medfølger).

Programvare og CANON iMAGE GATEWAY
Digital IXUS WIRELESS leveres med en omfattende programpakke, inkludert Canons ZoomBrowser EX 5.5 (Windows) og ImageBrowser 5.5 (Mac) for redigering og organisering av bilder, filmer og lysbildesfremvisninger. Programvarepakken inneholder også et brukervennlig utskriftsprogram, PhotoRecord 2.2, PhotoStitch, og bildebehandlings¬programmet PhotoStudio fra ArcSoft. Det brukervennlige verktøyet Canon Wireless Camera Setup1 inneholder trinnvise instruksjoner for rask og enkel installasjon av mottakerne.

De som kjøper kameraet, er berettiget til medlemskap på CANON iMAGE GATEWAY , som gir tilgang til 100 MB til lagring og deling av bilder på Internett. Medlemskapet gir også tilgang til å laste ned oppstartsbilder og lyder for tilpassing av Mitt kamera-innstillingene.
Støttede operativsystemer er Windows 98 SE, ME, 2000 (SP4), XP (SP1/2) og Mac OS X v10.2?v10.4. Programvaren for trådløs kommunikasjon er kun kompatibel med Windows XP SP2. Kameraet støtter PTP for driverløs overføring til støttede Windows XP- eller Mac OS X-systemer.

Tilbehør
Det finnes et omfattende utvalg tilbehør til Digital IXUS WIRELESS, inkludert:
? Stilig mykt skinnetui, DCC-500
? High Power-blits, HF-DC1
? Batterilader, CB-2LVE
? Ultrasmal batteripakke, NB-4L
? AC-strømadaptersett ACK-DC20 for tilkobling til strømnettet

Kameraet er kompatibelt med MMC- og SD-minnekort og leveres med et Canon SD-kort på 16 MB.

Anbefalt utsalgspris inkl.mva er 4.699,- og salgsstart er januar 2006.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar