Sony Cyber-shot M2

Sony Cyber-shot M2 har separate knapper for opptak av video og stillbilder. Dermed kan du kjapt veksle mellom ulike opptaksmodus. Kameraet har innebygd minne der du kan lagre 1100 bilder i VGA-oppløsning, mens maksimal oppløsning er 5,1 megapixler. Kameraet er også utstyrt med en lyssterk 2,5-tommers LCD-skjerm og et Carl Zeiss Vario-Tessar-objektiv med 3x optisk zoom. I tillegg gjør filmfunksjonen at du kan ta opp levende bilder i MPEG-4-format.

Utdrag fra pressemelding fra Sony Norge:

Sony Cyber-shot M2 vil vekke oppmerksomhet med sin særegne design og sine ?alt-i-ett?-egenskaper. Med ett knappetrykk skifter du mellom foto- og filmmodus, alt etter hva som best foreviger stemningen og situasjonen. Kameraet har også de unike Sony-funksjonene ?Pocket Album? og ?Slide Show plus? for enkel avspilling på 2,5-tommers LCD-skjermen. Den store skjermen gjør det enkelt å fange ønsket utsnitt under alle værforhold, også ved direkte sollys. Kameraet bruker Sonys Real Imaging-prosessor, som blant annet sørger for rask responstid så du er sikker på å rekke å forevige spesielle øyeblikk.

Det ergonomiske enhåndsgrepet gjør at kameraet ligger godt i hånden, og det forsiktig vinklede objektivet gjør at du kan bruke kameraet med en naturlig håndleddsposisjon. Kameraet går automatisk i fotomodus når du slår opp LCD-skjermen.

Betjeningsknappene er utformet med fokus på enkel, intuitiv bruk. Eksempelvis er foto- og filmknappene arrangert på en horisontal linje så de er enkle å nå med tommelen. En egen shuttle-betjening på baksiden gjør det praktisk å navigere bakover og forover i opptaksmaterialet for å finne det bildet eller opptaket du vil se på.

Internt fotoalbum
Forestill deg et fotoalbum med 1100 av dine favorittbilder! Et nytt lommealbum gjør at du kan ta med deg, se på og vise frem så mange stillbilder på kameraets LCD-skjerm. Et separat internminne sørger for å holde bildene i VGA-størrelse, så du kan se på dem når du vil. I tillegg til på kameraets LCD-skjerm kan bildene ses på en TV-skjerm. Når makskapasiteten nås slettes de eldste bildene automatisk for å avgi plass til nye, men enkelbilder kan beskyttes mot sletting. Naturligvis kan bildene også lagres i full oppløsning på en Memory Stick PRO Duo? for overføring til PC, redigering og utskrifter.

Dynamiske slide show
Cyber-shot M2 har også en Slide Show plus-funksjon for imponerende lysbildevisninger. Denne viser dine bilder og filmsnutter ved å avspille dem i ulike, valgfrie moduser, for eksempel 'Active', 'Simple', 'Stylish' og 'Nostalgic'. Bilder og fem sekunders filmsnutter vises i tilfeldig rekkefølge med forhåndsvalgt bakgrunnsmusikk. Du kan også tilføre ønsket bakgrunnsmusikk ved bruk av den medfølgende Picture Package-softwaren, eller velge Music Transfer-funksjonen for å tilføre din egen musikk (MP3- eller CD-musikk) til kameraets internminne for å sette et enda mer personlig preg på presentasjonene.

Du kan til og med mikse og zoome inn og ut på bilder for å skape et dynamisk og filmaktig show. Det er ingen grunn til å vente med visningene til du kommer hjem; Velg Slide Show plus Movie-modus ? og kameraet ordner resten selv. Kameraet har også en ?normal?-funksjon for avspilling uten musikk.

Bilder i kontekst
Kameraets Hybrid REC-modus gir bildene dine kontekst. Ved å trykke på PHOTO-knappen samtidig som du filmer i denne modusen tar kameraet automatisk opp de fem sekundene før og tre sekundene etter stillbildet. Dette er en enestående måte å fange opp situasjonens atmosfære på. I denne modusen lagres filmene med 15 fps i QVGA-størrelse (320x240).

Stereolyd
Cyber-shot M2 er dessuten det første digitalkameraet fra Sony som kommer med en stereomikrofon for avspilling på stereo-TV. En innebygd monohøyttaler med en ALC (Auto Level Control)-krets kombinert med en klasse D-forsterker muliggjør overraskende høy lydavspilling uten forvrenging så vel som lavt strømforbruk.


Skriv ut direkte!
Cyber-shot M2 støtter også PictBridge-standarden for printing direkte til fotoprintere, som for eksempel Sony DPP-FP50. Den medfølgende Cyber-shot-stasjonen gjør lading og tilkobling til en PC, printer eller TV enda enklere.

Cyber-shot M2 blir tilgjengelig i Europa i løpet av november 2005.

Anslått utsalgspris, inklusiv mva i Norge: NOK 6000,-


Nøkkelspesifikasjoner - Cyber-shot M2

  • Effective 5.1Mega Pixel (1/2.5" Gross 5.3 Mega Pixel Super HAD CCD)
  • 3x Optical Zoom (6x Precision Digital Zoom)
  • Carl Zeiss Vario-Tessar F3.5-4.4, 38-114mm
  • Hybrid 2.5 inch LCD screen (123K dots)
  • MPEG-4 recording (MPEG MOVIE 4TV)
  • Shuttle key operation
  • Pocket Album
  • Slide Show plus Movie
  • Memory Stick Duo? and Memory Stick PRO Duo? compatible
  • InfoLITHIUM T rechargeable battery
  • Battery life: 160* shots (Movie 50min)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar