JVC med 3CCD minikamera

De harddiskbaserte kameraene begynner å bli godt voksne. JVCs Everio GZ-MC500 er utstyrt med en Microdrive r på 4 GB, noe som skal være tilstrekkelig til 60 minutters video i DVD-kvalitet.

Som du ser av bildet er kameraet utrolig lite. Likevel har JVC pakket inn 3 CCDer og 10x zoom (ved filming, 8x ved fotografering), samt optisk stabilisator. Kameraet kan også bruke vanlige SD- og CF-minnekort, forutsatt at disse har høy skrivehastighet.

GZ-MC500 vil være i handelen i løpet av april. Foreløpig koster det skjorta, veiledende pris er rundt 18.000 kroner.

Prisen kjenner jeg ikke, men D'zign DV-5 er opplagt et rimeligere kamera, produsert av taiwanske Kinpo.

Dette kameraet benytter et 2GB kort, og du skal kunne lagre opptil 194 minutter med MPEG-4-video. Oppløsningen er da 480×240 piksler og 30 bilder per sekund. Med en oppløsning på 640×480 får du plass til 40 minutter med 30 bilder per sekund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar