Afterglow

For å promotere sine Ambilight-TVer har Philips samlet noen av verdens tøffeste skikjørere, og tatt disse med på en reise for å oppleve lys og farger og filme det hele i 4K - Ultra HD. Sweetgrass Productions tok turen til de storslåtte fjellene i British Colombia og Alaska for å filme frikjøring om natten i Ultra HD og strekke det enda litt lenger ved å bruke farger og lys som inspirasjon.

Alt som ble gjort for å produsere AFTERGLOW er like fantastisk som selve filmen. Utstyr, diesel, kameraer, mat, telt, produksjonsteam og utøvere ble fløyet til noen av de mest avsidesliggende områdene i verden, som var like uberørte da vi dro, som da vi fant dem.

Temperaturen ble så lav som minus 15 grader da vi filmet midt på natten. Heldigvis hadde vi med oss spesielle lyskastere og kameraer som gjorde at kunne filme til tross for de kalde omgivelsene. Produksjonsteamet og utøverne måtte derimot finne sin indre styrke for å takle både kulde og mangel på søvn.Vi ville filme dramatiske scener om natten fulle av livaktige farger og lys. Dermed satte vi opp spesiallagde LED-lamper i fjellet, og skikjørerne gikk kledd i spesialdesignede LED-dresser. Vi ønsket å vise hvor fantastisk frikjøring kan være når man bruker effekten fra farger og lys.

Kilde: AFTERGLOW

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar