Sony Alpha 100

Alpha 100 er Sony sitt første digitale speilreflekskamera, Alpha 100, med 10 Mp oppløsning og Super SteadyShot CCD bildstabilisator, samt automatiske støvfjerning, optimaliserte kontrastomfang, sonelysmåling og de mange andre gode egenskapene. Alpha 100 leverer meget høy bildekvalitet, brukervennlig design og god valuta for pengene.

Utdrag fra pressemelding fra DIWA:

Sonys oppkjøp av Konica Minoltas kameradivisjon ga elektronikkgiganten en flygende start inn på det raskt voksende markedet for digitale speilreflekskameraer. Basert på den populære modellserien Dynax/Maxxum/Alpha fra Konica Minolta, kunne Sony Alpha 100 straks tilby et fullt utvalg av optikk og tilbehør av høy kvalitet. I tillegg ble deres høyt respekterte partner, tyske Carl Zeiss, også med på å videreutvikle Sonys Alpha-system.

I følge DIWA?s eksperter er fotografisk perfeksjon gjennom enkel betjening et viktig element i Alpha 100. For å gjøre dette mulig, er Alpha 100 utstyrt med en rekke unike teknologiske løsninger for å tilfredsstille så vel nybegynnere som erfarne fotografer. Først av alt er den originale CCD Shift Image Stabiliser forbedret til å tillate håndholdt fotografering med inntil 3,5 trinn langsommere lukkertider enn normalt og sikrer dermed skarpe bilder i de fleste situasjoner. Bildebrikken kan i tillegg vibrere for å riste vekk potensielle støvpartikler.

Andre svært effektive finesser er kameraets Dynamic Range Optimizer og Zone Matching system, som begge bidrar til enklere fotografering og bedre resultater under vanskelige lysforhold.

I den store og lyse søkeren vises de ni fokuspunktene som aktiveres automatisk når øyet legges til søkerokularet. Sonys mål om å gjøre Alpha 100 til et av de raskeste kameraer i sin klasse ble nådd ved å utvikle den nye BIONZ bildeprosessoren. Takket være dens regnekapasitet og smarte algoritmer er signalbehandlingen rask nok til å levere fortløpende serieopptak av 10 Mp bilder med 3 bilder i sekundet og eksemplarisk rask nedlasting via kameraets USB 2.0 High Speed grensesnitt.

Informasjon om kameraets kontroller og avspilling av bilder skjer på en detaljrik og lys 2,5" LCD-skjerm. Naturligvis byr kameraet på alle opptaksmetoder, inkludert seks motivprogrammer, RAW+JPEG formater, sRGB og Adobe RGB fargerom, samt mange andre avanserte valg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar