Casio Hi-Zoom EX-V7

Casio EXILIM Hi-Zoom EX-V7 får 7,2 megapixler. Dette er så langt det kraftigste kameraet i EXILIM-serien, som utelukkende består av kompakte digitale kameraer. Den nye modellen er vistnok verdens tynneste digitale kamera med en 7x optisk zoom linse.

EXILIM-serien er kjennetegnet ved den smale fasongen, og i likhet med de andre kameraene i serien, så passer EX-V7 fint i en skjortelomme eller en liten veske.

Utdrag fra pressemelding fra Casio Scandinavia AS:

En rekke kompakte digitale kameraer har dukket opp på markedet de siste årene, men det har vært en utfordring å få til et optimalt forhold mellom zoom-kapasitet og størrelse på kameraene. Brukere som har ønsket å ta bilder på lengre avstander, har måtte kjøpe et større og tyngre kamera. Andre har nedprioritert muligheten for zoom til fordel for et lite kamera som tar liten plass.

EXILIM Hi-Zoom EX-V7 løser problemet ved at brukeren nå får et kamera som tilfredstiller særdeles gode zoom muligheter, samtidig som det er lite og hendig. Casio EXILIM EX-V7 er kameraet hele verden har ventet på!

Det nye kameraet introduserer også en ny funksjon som reduserer uskarphet i bildet. Dette er mulig på grunn av den mekaniske CCD-teknologien. Kameraet har også Casios Anti Shake DSP, som reduserer uskarphet dersom kameraet ikke holdes støtt eller det er bevegelighet i bildet. Dette er mulig gjennom høyere ISO følsomhet i kameraet og en raskere lukkemekanisme.

Selv ved bildetaking med maksimal zoom, vil EX-V7 redusere uskarpheter i bildet. Enten man er nybegynner innenfor fotografering, eller mer erfaren, vil alle ha stor glede av det siste fotografiske underverket fra Casio.

Kommentarer