Olympus µ 770 SW

µ 770 SW er støtsikkert mot fall fra inntil 1.5 meter, vanntett ned til 10 m under havoverflaten og frostsikkert ned til minus 10 grader Celsius. I tillegg motstår kamerahuset mekanisk trykk på inntil 100 kg! Slutt med å være redd for å skade kameraet med andre ord :)

Olympus µ 770 SW kommer på markedet i begynnelsen av mars, med en veiledende pris på 2590,- kroner.

Pressemelding fra Olympus Norge AS:

µ 770 SW med 7.1 Megapiksler gir brukere følelsen av frihet som tidligere ikke var mulig med et kamera i denne kategorien. Det iøynefallende kamerahuset i metall er vanntett helt ned til 10 meter, støtsikkert mot fall fra 1.5 meter og frostsikkert ned til 10 grader Celsius - uten å være avhengig av ekstra kameraemballering. Kameramodellen motstår imponerende100 kilos trykkbelastning. Den denne forbløffende soliditeten kan du utvide bruksområdet utenfor de normale grenser og vil garantert fremtvinge et fornøyd smil hos enhver aktiv fotograf. Enten du befinner deg på en terrengsykkel på fjellet eller dypt under havoverflaten kan du enkelt og med full frihet ta bilder uten bekymring. Ytterligere fleksibilitet gis med objektiv med 3x optisk zoom (38-114mm på et 35mm kamera, 1:3.5-5.0). En spesiell innebygd zoom-mekanisme betyr at kameraoverflaten ikke brytes med ustikkende deler som kan utsettes for mekanisk påkjenning og i verste fall ødelegges. Fotografen kan konsentrere seg om motivet og ikke være bekymret over det ekstreme brukermiljøet. Det er kun din egen fantasi som kan begrense kreativiteten når du er på tur med det elegante og robuste Olympus µ 770 SW .

Gjør mer i mindre lys
Fordi BrightCapture Teknologi øker lysintensitet og dramatisk øker kontrasten på den 6.4cm store HyperCrystal LCDskjermen, er bedre fotoresultater en realitet. Denne teknologien benyttes i flere av de forhåndsinnstilte kameraprogrammene (inkludert Stearinlys og Tilgjenglig lys) og gjør det enklere å komponere og fange de atmosfærerike øyeblikk uten bruk av blitz. Høy innstilling av lysfølsomhet (inntil 1600 ISO) gjør det mulig å benytte hurtigere lukkertider og allikevel beholde den nødvendige klarheten I bildet. Et innebygd ?One-touch? hjelpelys gjør det mulig å fokusere på mørke objekter - som for eksempel under en spennende havformasjon hvis du er ute og dykker.

Så solid, allikevel så enkel å betjene
µ 770 SW er ikke bare fremstilt for å motstå dagliglivets påkjenninger. Elegant design og enkel betjening gjør fotografering til en lek under enhver situasjon. Med 25 sceneinnstillinger vil du mestre de fleste situasjoner ? herunder fire undervannsinnstillinger ? det er ingen problem å velge riktig innstilling for over- eller undervannsfotografering. Den intuitive menyskjermen er en fryd å bruke og kan leses på 25 språk. Du lagrer bilder i internminne eller på et xD-Picture Card, og det er mer enn nok plass å lagre både bilder og video. For å gå enda dypere, kan du utstyre kameraet med undervannshuset PT-035 og utforske den fascinerende undervannsverden helt ned til 40 meters dybde.

Olympus µ 770 SW hovedegenskaper:
 • Vanntett ned til 10m
 • Støtsikkert (mot fall fra 1.5m)
 • Tåler 100kg mekanisk trykk
 • Frostsikkert ned til -10°C
 • 7.1 Megapiksler
 • Metall kamerahus i tre farger: Mørk blått, Titan Grått, Mokka Brunt
 • BrightCapture Teknologi for bedre fotografering under dårlig lysforhold ? spesielt ved undervannsfotografering
 • 6.4cm/2.5? HyperCrystal LCD med 230,000 piksler
 • 3x optisk zoom 38-114mm (tilsv. for et 35mm kamera) 1:3.5-5.0
 • One-touch hjelpelys
 • 25 sceneinnstillinger inkl. 4
 • Video med lyd
 • Internminne pluss xD-Picture Card spalte
 • 25 menyspråk
 • Leveres med Olympus Master Software og LI-42B batteri og lader.
 • Undervannshus PT-035 (vanntett ned 40m) vil kunne leveres

BrightCapture Teknologi
En teknologi som er utviklet for å gi bedre bilderesultater under dårlig
lysforhold. Den fungerer på to måter: 1) All tilgjengelig pikselinformasjon fra bildeprosessor benyttes for å gjengi motivet/bildet på LCD skjermen med inntil fire ganger mer lysintensitet en konvensjonelle skjermer. Dette gjør motivsøking enklere i mørke omgivelser. 2) I visse tilfeller økes lysfølsomheten (oppløsning reduseres enkelte ganger), noe som resulterer i veleksponerte bilder med eksakt fargegjengivelse, høy kontrast og definisjon selv uten bruk av blitz. Sceneinnstillinger som benytter denne teknologien er Stearinlys, Nattfotografering og Tilgjengelig lys.

HyperCrystal LCD
Halvlederteknologi benyttet i LCD skjermer som utnytter en tilleggoverflate i bunnen av LCD til å reflekterer lyset fra eksterne kilder. Dette øker lysintensiteten til LCD slik at bildet vises skarpere og med inntil 3 ganger mer kontrast enn med vanlige LCD skjermer - selv i skarp sollys. Dette gjør det mulig for flere samtidig å betrakte bildet uten refleks og skygge med inntil 170° betraktningsvinkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar