Samsung NV7 OPS

Samsung NV7 OPS utmerker seg med et lyssterkt Schneider-Kreuznach 7x zoomobjektiv (38-270 mm f/2,8-3,7). NV7 OPS har 7,2 megapiksler, en 1/2,5" CCD og dobbel bildestabilisering via det Samsung-unike ASR-systemet (Advanced Shake Reduction) og den helt nye POS teknikken (Optical Picture Stabilization).

Utdrag fra pressemelding fra Aronsen AS:

Samsung lanserer NV-serien (New-Vision), en helt ny serie av digitalkameraer. Serien bygger på et helt nytt designkonsept som utstråler individualisme og stil, er fullspekket med funksjoner, helt nye bruker-opplevelser og ikke minst en oppsiktsvekkende høy bildekvalitet ? takket være Schneider-objektiv og høy oppløsning. Den nye serien kjennetegnes med en blå ring rundt objektivet.

NV-serien baseres på en toårig brukerundersøkelse som har gitt viktig innsikt i ulike livsstiler, behov og preferanser. Som resultat har Samsung satset på attraktivt design, nytt brukergrensesnitt samt en rekke nye og spennende funksjoner.

Det finnes innstillinger for fotografering av landskap og motiver i bevegelse, og kameraets innovative brukergrensesnitt forventes å tiltale entusiaster som søker et avansert, men samtidig lettvint kamera. Man kan fange opp bevegelser ved å ta opptil 20 XGA-bilder (1024x768) i en takt på 7 bilder per sekund. Opptil 50 bilder kan gjøres om til en GIF-animering, perfekt for å analysere golfsvingen sin.

NV-serien vil være tilgjengelig på det norske markedet i september 2006.
Veil pris: ca. kr 3.995,-

Kommentarer